Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ Vs ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΙΑΛΕΙΑΣ : 0 - 3

Οπως αποχαιρετησε το 2012 το ιδιο ασχημα υποδεχθηκε η ομαδα μας το νεο ετος γνωριζοντας νεα βαρια ηττα αυτη τη φορα στην εδρα μας με σκορ 0 - 3 απο την πολυ καλη ομαδα του Ασκληπιου Πιαλειας για την 15η αγωνιστικη του πρωταθληματος ! Δεν θα σταθουμε στις ατυχες στιγμες του αγωνα και δυσκολα θα βρεθουν δικαιολογιες για αυτη τη νεα ηττα. Οι μερες που η ομαδα μας επαιζε καλο ποδοσφαιρο και ηταν στο γκρουπ των πρωτοπορων φανταζουν μακρινες και ολοι πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι χωρις δουλεια και προσπαθεια η χρονια ειναι πολυ ευκολο να χαθει !
Οι ευθυνες σιγουρα ειναι ολων μας αλλα πρεπει αμεσα ολοι να προσπαθησουμε να ανασυνταχθουμε , η κατηγορια ειναι δυσκολη αλλα η ομαδα εχει τις δυνατοτητες και το εχει δειξει αυτο μπορει να καλυψει το χαμενο εδαφος και να ξαναφερει τα χαμογελα στο συγκροτημα και στο κοσμο του Γοργογυριου !
Το ματς δεν αντεχει ιδιαιτερης κριτικης , απλα η εμπειρη φιλοξενουμενη ομαδα της Πιαλειας παιζοντας εξυπνα και αποτελεσματικα και εκμεταλευομενη τα λαθη της ομαδας μας πετυχε μια σπουδαια νικη σε μια τοσο δυσκολη εδρα !
Αυτο που προεχει σ΄αυτη τη δυσκολη περιοδο ειναι να "βαλουμε" ολοι το κεφαλι κατω και να συνεχισουμε την προσπαθεια οσο υπαρχει ακομα χρονος !

Ο Σωτήρης Κωσταρέλος σε μια προσπάθεια του στο άτυχο αγώνα της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια: