Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α' ΓΥΡΟΥ Α1 ' ΕΠΣΤ


    Με το κλείσιμο του Α' γύρου στον Β' όμιλο της Α1' ΕΠΣΤ μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό για την πορεία της αγαπημένης μας ομάδας !
    Έτσι λοιπόν  θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τις επιδόσεις του   ΑΟ Γοργογυρίου  στο πρώτο μισό του μαραθωνίου του πρωταθλήματος. Η ομάδα  από πλευράς αποτελεσμάτων παρουσιάζει μια ισορροπία  έχοντας σημειώσει 6 νίκες όλες στην έδρα της , 5 ισοπαλίες οι δύο εντός έδρας και οι 3 εκτός ,και έχει ηττηθεί επίσης 6 φορές εκ των οποίων η μία εντός έδρας από τον Ασκληπιό Πιαλείας και άλλες 5 εκτός έδρας κυρίως προς το τελείωμα του γύρου με δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους , όταν η ομάδα έδειξε σημάδια χαλαρότητας ! Απόλυτη ισορροπία έχουμε και στα τέρματα υπέρ και κατά μ΄αυτά να διαμορφώνονται στα 25 υπέρ και στα 26 κατά ! Αδύνατο σημείο φαίνεται να είναι οι εκτός έδρας κυρίως αγώνες εκεί που η ομάδα δεν έχει πετύχει ακόμη το πολυπόθητο "διπλό" !
    Η ομάδα αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία ξεκίνησε ικανοποιητικά το πρωτάθλημα και μόνο κυρίως από την 14η αγωνιστική και για τρεις αγώνες δέχθηκε τρεις  αλεπάλληλες ήττες με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει από την 5η θέση που κατείχε με το κλείσιμο του γύρου να παγιώνεται τώρα  στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα !
    Τα περισσότερα τέρματα για την ομάδα μας έχει σημειώσει ο μόνιμος σκόρερ  αποκαλούμενος και ως "φονιάς" Στηβ Δημουλάς με 14 γκολ ! Τα υπόλοιπα γκολ έχουν πετύχει οι : Σ. Κωσταρέλος (3) , Μπλάτσας Σ. (2) , Μπλάτσας Γεωρ. (2) , Τζερεμές Κων. (2) . Από ένα τέρμα σημείωσαν οι : Γκοβίνας Δημ.  , Ζωγράφος Μαν.
    Ο στόχος από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι  η άνετη παραμονή στην κατηγορία , η απόκτηση εμπειριών και παραστάσεων για τους νεαρούς αθλητές καθώς και η προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρού μέσα από όλες τις δυσκολίες των καιρών που βιώνουμε !
    Με το κλείσιμο του πρώτου μισού αποτελεί  παρελθόν και ο ικανός τεχνικός Χρήστος Κογιάννης υποβάλλοντας την παραίτηση του προσδοκώντας έτσι να αντιστραφεί το άσχημο  κλίμα που είχε δημιουργηθεί ! Το ΔΣ καλείτε τώρα να επιλέξει τον διάδοχο τεχνικό που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της επίτευξης των στόχων που έχει θέσει η ομάδα !
    Ο φίλαθλος κόσμος παραμένει δυναμικά  στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντας τη στις επιτυχίες καθώς και στις αποτυχίες  τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ! Όλοι ευελπιστούμε σε μια  ακόμη καλύτερη  πορεία στον δεύτερο γύρο  , άνετη παραμονή στην κατηγορία  και στη δημιουργία των προυποθέσεων εκείνων που θα καταστήσουν μελλοντικά τον σύλλογο πρωταγωνιστή στην κατηγορία και επάνοδο του εκεί που δικαιωματικά βάση ιστορίας  ανήκει στην Α' ΕΠΣΤ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: