Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΓΙΑΝΝΗ


Η μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ "ΚΟΖΙΑΚΑΣ" , επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή Κο Κογιάννη Χρήστο για την πολύπλευρη προσφορά του στο Σωματείο μας κυρίως σαν άνθρωπος , προπονητής αλλά και ως αθλητής παλιότερα.
Ο Κος Κογιάννης έχει συνδέσει το όνομα του με την πολυετή ιστορία της ομάδας μας προσφέροντας σ΄αυτή τα μέγιστα ! Στην ιστορία θα μείνει μεταξύ άλλων και η "πατρότητα" της δημιουργίας του εμβλήματος της ιστορικής μας ομάδας που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο ίδιος !
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας μας, ο Κος Κογιάννης ανέλαβε την ομάδα μας κάτω από ιδιόμορφες συνθήκες, εργάστηκε σκληρά και με ζήλο προσφέροντας τις γνώσεις και το χρόνο του για την επάνοδο της αγαπημένης μας ομάδας σε μεγαλύτερη κατηγορία και τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και δυνατής ομάδας που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Δυστυχώς οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο του Κου Κογιάννη τόσο σαν προπονητή αλλά και σαν άνθρωπο. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν !
Τέλος, ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ "ΚΟΖΙΑΚΑΣ" ευχαριστεί θερμά και εύχεται στον Κο Κογιάννη καλή συνέχεια σε κάθε τομέα, προσωπικής και επαγγελματικής πτυχής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: