Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

AO ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ "ΚΟΖΙΑΚΑΣ" - ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ : 1 - 0


    Πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Κόζιακας επικράτησε σήμερα της μαχητικής ομάδας  του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς με τέρματα 1 - 0 ! Το σημερινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο για την τοπική ομάδα γιατί αφενός  προερχόταν από ένα σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων   και αφετέρου γιατί το συγκρότημα του Γοργογυρίου βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά την παραίτηση του τεχνικού Χρήστου Κογιάννη ! Έτσι στο σημερινό παιχνίδι η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν επιτακτική ανάγκη  για την ομάδα μας , που ήθελε να απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ  από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και να ανακτήσει μέρος της χαμένης αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας των νεαρών αθλητών  κάτι που τελικά κατάφερε με το φτωχό 1 - 0 !
    Χρέη προπονητή στο σημερινό αγώνα εκτέλεσε η παλιά δόξα της ομάδας και νυν γενικός αρχηγός Τσίρκας Δημήτριος. Το σκορ του αγώνα δεν συμβαδίζει με την εικόνα του γιατί ο Κόζιακας παρότι είχε πολλές απουσίες με κορυφαία αυτή του μόνιμου σκόρερ της του "φονιά" Στηβ Δημουλά  λόγω τραυματισμού,  ήταν αυτός που υπερείχε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα αυτή του Α΄ημιχρόνου όταν ο Σωτήρης Μπλάτσας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι !
    Το νικητήριο γκολ της ομάδας σημείωσε στις αρχές του Β΄ημιχρόνου ο Γιώργος Μπλάτσας με ωραία ατομική προσπάθεια ! Με την ομάδα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του  ο ένας  εκ των νεοαποκτηθέντων  ποδοσφαιριστών  Σάκης Μαράβας δίνοντας με την απόδοση του υποσχέσεις για προσφορά σημαντικής βοήθειας στο σύλλογο του Γοργογυρίου ! Δεν υπάρχει υστερήσας στο σημερινό παιχνίδι και όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν  όλα για την επίτευξη του στόχου  της νίκης !
    Όλοι στον Κόζιακα ευελπιστούν   αυτή η σημαντική  νίκη να ξαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα , να ξεπεραστούν τα άτυχα αποτελέσματα  των προηγούμενων αγωνιστικών και όλοι μαζί με την συνδρομή και καθοδήγηση του  νέου τεχνικού που θα επιλέξει το ΔΣ του σωματείου  να δουλέψουν σκληρά  σε νέες βάσεις και με ανεβασμένη ψυχολογία για την ανάταση του ιστορικού ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα !
    Το καθήκον  τους έκαναν και οι φίλοι της ομάδας που της συμπαραστάθηκαν σ΄αυτό τον κρίσιμο αγώνα  δίνοντας για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στις κερκίδες του "Γοργογυρίου Αρένα" !
    Η σύνθεση της ομάδας σήμερα ήταν : Αργυρίου Παν. ,Τσίρκας Αχιλ. , (Μπλάτσας Γεωρ.) , Ζωγράφος Μαν. , (Μπούκας Γιαν. ) , Καραγιώργος Νικ. , Μπέγας Ευτ. , Αργυρίου Λεων.  , Θεμελής Δημ.  , Τζερεμές Κων.  , (Ντακούλας Δημ.)  , Μαράβας Σ. , Μπλάτσας Σωτ. Κωσταρέλος Σωτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: