Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 2 - 2

Είχαμε επισημάνει δυστυχώς ότι το σημερινό παιχνίδι έκρυβε παγίδες για την ομάδα μας ! Επιβεβαιωθήκαμε με το τελικό ισόπαλο και οδυνηρό για την ομάδα μας αποτέλεσμα . Ο Κόζιακας δεν κατάφερε να νικήσει την ουραγό ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού  παραμένοντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 24 βαθμούς στο ενεργητικό του, προβληματίζοντας τον κόσμο του για την συνέχεια του μαραθωνίου του πρωταθλήματος.
Το καμπανάκι είχε χτυπήσει από την προηγούμενη αγωνιστική για το συγκρότημα του Γοργογυρίου όταν η γηπεδούχος ομάδα είχε αποσπάσει επίσης ισόπαλο αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον ΑΟ Κεφαλοβρύσου !
Η γηπεδούχος ομάδα μη έχοντας να χάσει τίποτα όντας καταδικασμένη σε υποβιβασμό τα έδωσε όλα στον βαρύ από τις βροχές των τελευταίων ημερών αγωνιστικό χώρο υποχρεώνοντας έτσι τον Κόζιακα σε αρνητικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας !
Στο αγωνιστικό κομμάτι η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα χάνοντας σωρεία χαμένων ευκαιριών , πληρώνοντας στο τέλος αυτή την επιπολαιότητα !
Ο Κόζιακας στο πρώτο ημίχρονο ενώ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε και γύρισε το ματς , πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 1 - 2 με τέρματα που σημείωσαν οι Κωσταρέλος Σωτ. με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και του Μπλάτσα Σωτ. με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Το δεύτερο μισό του αγώνα ήταν καταδικαστικό για το συγκρότημα του Γοργογυρίου που απώλεσε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσει την νίκη. Έτσι επαναλήφθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου όπου η τοπική ομάδα σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχε κατάφερε στο 85΄να ισοφαρίσει , μη αφήνοντας στον Κόζιακα περιθώρια αντίδρασης στο τέλος του αγώνα !
Με την φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το ντεμπούτο του και η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου ο Αντώνης Καπνίσης αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον !
Από εδώ και πέρα βέβαια δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Κόζιακα που πρέπει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να αποφύγει περιπέτειες αρχής γενομένης από το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Κεφαλοβρύσου που κάνει την ύστατη προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία !
Ο ΑΟ Γοργογυρίου παρατάχθηκε σήμερα με τους : Ζωγράφο Παν. , Κουφονίκο Δημ. , Αργυρίου Λεων. , Μπέγα Ευτ. , Καραγιώργο Ν. , Θεμελή Δημ. (Τζερεμέ Κων. ) , Ζωγράφο Μαν. , (Κωσταρέλο Κων. ), Κωσταρέλο Σωτ. , Καπνίση Αντ. , Μπλάτσα Σωτ. (Ντακούλα Κων.) , Μαράβα Αθαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: