Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ



Το σενάριο δυστυχώς που απευχόμεθα όλοι εδώ και αρκετό καιρό τελικά επικράτησε και έτσι η ομάδα μας έχοντας αυτοκαταστροφικές τάσεις και μη μπορώντας να αποφύγει την 15η θέση της τελικής βαθμολογίας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αγώνων διαβάθμισης για την άνοδο στη Γ΄Εθνική που δεν μας ευνόησαν οδηγεί την ιστορική μας ομάδα σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στη κατηγορία !
Αντίπαλος το σωματείο του ΠΑΟ Καλαμακίου που μετά την αφαίρεση βαθμών που υπέστη αν και είχε τερματίσει στη 13η θέση της βαθμολογίας , αναγκάζεται να μπει κι αυτό σ΄αυτή την άχαρη διαδικασία στη θέση της ΑΕ Κρήνης !
Είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια που ο Κόζιακας μπαίνει στη διαδικασία του μπαράζ όντας "θύμα" της απόδοσης του βασικά αλλά και των αλυσιδωτών ανακατατάξεων σωματείων που εμπλέκονται στα σενάρια ανόδου ή υποβιβασμού ! Την προηγούμενη φορά το συγκρότημα του Γοργογυρίου το 2010 δεν τα είχε καταφέρει και είχε υποβοβαστεί στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣΤ.
Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα είμαστε εμείς που στο τέλος θα γελάσουμε γλιτώνοντας έτσι έστω και σ΄αυτό το ματς χωρίς αύριο τον υποβιβασμό !
Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων της ΕΠΣΤ για την ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ ο Κόζιακας προετοιμάζεται γι΄αυτό τον σπουδαίο αγώνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: