Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΓΑΡΙΑΣ : 0 - 0

Για ακόμη μια αγωνιστική ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας δεν κατάφερε να κερδίσει με αποτέλεσμα να παραμείνει σε δεινή βαθμολογική θέση !
Το συγκρότημα του Γοργογυρίου τείνει να εξελιχθεί σε ιδανικό αυτόχειρα και πλέον η υπόθεση παραμονή εξαρτάται από το αποτέλεσμα του επόμενου και τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα της ανταγωνίστριας ομάδας με τον ίδιο στόχο Άγιαξ Ασπροκκλησιάς , όπως επίσης και με την έκβαση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη νέα Γ΄Εθνική.
Τα μαύρα σύννεφα βέβαια έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό πάνω από την ομάδα μας που μη μπορώντας να εξασφαλισεί την παραμονή από νωρίς , "κατάφερε" να αντιστρέψει το κλίμα και από εκεί που στις πρώτες αγωνιστικές αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έχει καταντήσει να αποτελεί τον σάκο του μποξ για το σύνολο των αντιπάλων της , να την έχουν προσπεράσει ομάδες στη βαθμολογία που στο περισσότερο διάστημα της χρονιάς έβλεπαν την πλάτη της και άλλες να πλησιάζουν απειλητικά με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς που σε τρεις αγώνες κάλυψε μια διαφορά 9 βαθμών και να περιμένει πλέον την ομάδα μας με "άγριες" διαθέσεις στο φινάλε του πρωταθλήματος όπου και θα κριθεί ποια ομάδα θα καταλάβει την 15η θέση !
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δυστυχώς για τον Κόζιακα θα παίξει τους κόπους μιας χρονιάς στην έδρα της ομάδας που πριν από τρία χρόνια μας είχε καταδικάσει σε αγώνα μπαράζ και τελικά σε οδυνηρό υποβιβασμό. Ευελπιστούμε η ιστορία να μην επαναληφθεί και έστω στο φινάλε η ομάδα μας να βρει τον τρόπο να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη καυτή έδρα του Άγιαξ !
Ιδιαίτερη κριτική για το σημερινό αγώνα δεν αξίζει να κάνουμε μιας ακόμη και η νίκη να έρχοταν για τον ΑΟ Γοργογυρίου δεν θα είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό βάρος μετά τη νέα νίκη του Άγιαξ , παρά μόνο στον χαμένο ψυχολογικό τομέα της ομάδας μας !
Ευχή όλων μας έστω τώρα την ύστατη στιγμή να βρει ο Κόζιακας το δρόμο του και να καταφέρει να σώσει τη χρονιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: