Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΚΟΜΒΙΚΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


Τον πρώτο από τους τέσσερις εναπομείναντες τελικούς δίνει σήμερα το απόγευνα εντός έδρας ο Κόζιακας αντιμετωπίζοντας τη φιλόδοξη ομάδα του ΠΟ Φήκης για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος !
Ντέρμπι βγαλμένο απ΄τα παλιά αναμένεται και σήμερα να προσφέρει συγκινήσεις στους οπαδούς των δύο ομάδων !
Το συγκρότημα του Γοργογυρίου θα επιδιώξει να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης - αν και η ισοπαλία κι αυτή θα ήταν επιτυχία - για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή και τα διάφορα σενάρια που "κυοφορούνται" τελευταία , απέναντι στη φιλοξενούμενη ομάδα της Φήκης που επίσης με τη σειρά της θα διεκδικήσει το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου !
Άπαντες στον Κόζιακα έχουν αντιληφθεί τη σημασία του σημερινού ματς και καλούνται ο καθένας απ΄τη μεριά του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της νίκης που θα είναι η πρώτη εφετινή απέναντι σε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο !
Ο Δημήτρης Τσίρκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ενώ και οι οπαδοί της τοπικής ομάδας ετοιμάζονται να στηρίξουν δυναμικά τους ποδοσφαιριστές της αγαπημενής τους ομάδας !
Καλή επιτυχία στον Κοζιακάρα μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: