Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΜΑΤΣ ΖΩΗΣ Η΄ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

Τελευταία αγωνιστική αύριο ελπίζουμε για τον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα ο οποίος αντιμετωπίζει στο πιο καθοριστικό ματς του πρωταθλήματος την ανταγωνίστρια ομάδα του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι τελικό που έχει τον χαρακτήρα ζωής ή θανάτου !
Χάνοντας πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του μαραθωνίου η ομάδα μας να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή έφτασε να τα παίζει όλα για όλα στο αυριανό ματς κυνηγώντας δύο αποτελέσματα , ισοπαλία ή νίκη για να ανανεώσει το ραντεβού της στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά !
Ο γηπεδούχος Άγιαξ έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο απ΄τη στιγμή που δέχθηκε τα δώρα του Κόζιακα και καλύπτοντας σε τρεις αγωνιστικές μια διαφορά 9 πόντων και με τη δύναμη της έδρας ευελπιστεί να είναι η ομάδα που θα καθαρίσει τη σωτηρία από αύριο χωρίς να περιμένει την έκβαση των αγώνων μπαράζ γαι την άνοδο στη Γ΄Εθνική και τις ανακατατάξεις που αυτοί θα φέρουν !
Ευελπιστούμε ότι και με την στήριξη των οπαδών του που θα εκδράμουν στη μακρινή Ασπροκκλησιά οι ποδοσφαιριστές του Γοργογυρίου να δικαιώσουν πάνω από όλα τους εαυτούς τους με ένα θετικό αποτέλεσμα και να αποδείξουν σε όλους ότι η τελική τους θέση στη βαθμολογία είναι άκρως πλασματική !
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: