Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΟ ΦΗΚΗΣ : 0 - 2

Νέα ήττα δυστυχώς γνώρισε η ομάδα μας χθες εντός έδρας από τη δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα της Φήκης με σκορ 0 - 2 !
Αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη απόσταση στη βαθμολογική κατάταξη κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο εκτός από τα δύο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας !
Το ματς ήταν κακό , άτεχνο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων και λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων . Ο Κόζιακας φορτωμένος με μπόλικο άγχος και τους ποδοσφαιριστές του με κακή ψυχολογία προσπαθούσε μεν αλλά τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του να απειλήσει την εστία της Φήκης και τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε τις σπατάλησε με λάθος επιλογές στη τελική προσπάθεια !
Από την άλλη η ομάδα της Φήκης έπαιξε έξυπνα και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της κατάφεραν στις δύο μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετύχουν ισάριθμα γκολ στα ημίωρα των δύο ημιχρόνων και πλέον να είναι το ακλόνητο φαβορί για τη δεύτερη θέση !
Μετά απ΄αυτή την ήττα τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για το σωματείο του Γοργογυρίου με την ανταγωνίστρια ομάδα του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς να πλησιάζει απειλητικά την ομάδα μας .
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και ο Κόζιακας καλείται στο επόμενο παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής την προσεχή Τρίτη να ανατρέψει τα προγνωστικά και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στην πολύ δύσκολη έδρα του Ασκληπιού Πιαλείας !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: