Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ Ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ




ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 2 - 1

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται πλέον ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας μετά την σημερινή του ήττα εκτός έδρας από τον Άγιαξ Ασπροκκλησιάς με σκορ 2 - 1 , σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τη σφαγιαστική εις βάρος της ομάδας μας διαιτησία του ανεκδιήγητου Κουτσάγια !

Στον πιο κρίσιμο έως τώρα εφετινό αγώνα και παρά τις σημαντικές απουσίες των Μπέγα και Καραγιώργου η ομάδα μας προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς υπολόγιζε χωρίς την διαιτητική τριπλέτα που έκανε τα πάντα για τη νίκη του τοπικού Άγιαξ !
Σ΄ένα παιχνίδι που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία ο Κόζιακας έχοντας καλή απόδοση ειδικά στο πρώτο μισό ευτύχησε να προηγηθεί στο 30 ΄λεπτό με πλασέ του επανεμφανιζόμενου Κωτούλα Δημ. και θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω σ΄αυτό το διάστημα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες ! Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με δύο γκολ στο 60 ΄και 70΄λεπτό να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα μας παιζόντας τα όλα για όλα και με τρεις επιθετικούς κυριάρχησε στο τερέν και πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση . Σ΄αυτό το σημείο ανέλαβε δράση ο "χειρουργός" Κουτσάγιας που με τις αποφάσεις του έβαλε φρένο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας ! Μερικά από τα κατορθώματα του : δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κόζιακα κι ενώ η μπάλα καθαρά έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή , σφυρίζει επιθετικό φάουλ σε σύγκρουση αμυντικού του Άγιαξ με τον τερματοφύλακα του κι ενώ ο επιθετικός μας όντας σε πλεονεκτική θέση για γκολ δεν είναι καν δίπλα στους δυο αντιπάλους και άλλα πολλά που και με τα λεγόμενα των αντιπάλων μας αδίκησαν κατάφορα την ομάδα μας !
Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μάνθος Ζωγράφος , ελπίζοντας να μην έχει κάτι σοβαρό και του ευχόμαστε όλοι μας περαστικά !
Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει όταν φτάνεις να παίζεις όλη τη χρονιά στο τελευταίο ματς και με αντίπαλο μάλιστα με τον ίδιο στόχο το πιο πιθανό είναι να γίνεις το εύκολο θύμα ! Η ιστορία επαναλαμβάνεται λοιπόν και όπως και πριν τρία χρόνια το σωματείο της Ασπροκκλησιάς μας οδηγεί στην ανασφάλεια του πιθανού αγώνα μπαράζ ! Ο Κόζιακας πλέον θα περιμένει την έκβαση των αγώνων για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για να δει εάν κι αυτός χρειαστεί έξτρα παιχνίδι για την παραμονή του ή όχι !
Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να ευχαριστήσουμε την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο του Άγιαξ για την άψογη φιλοξενία παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού !
Επίσης ένα ευχαριστώ και στους οπαδούς της ομάδας μας που μετέβησαν στη μακρινή Ασπροκκλησιά και στήριξαν τους αθλητές μας !
Ο ΑΟ Γοργογυρίου παρατάχθηκε σήμερα με τους : Αργυρίου Παν. , Τσίρκα Αχ. , Κωσταρέλο Σωτ. , Θεμελή Δημ. , Αργυρίου Λεων . , Μπλάτσα Γεωρ . , Κωτούλα Δημ. , Γκοβίνα Δημ. , Δημουλά Στηβ , Μπλάτσα Σωτ. , Ζωγράφο Μαν.
Αγωνίστηκαν και οι : Κωσταρέλος Κων. , Καπνίσης Αντ. , Ντακούλας Κων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: