Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΑΠΟ ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ !


Ματς μεγίστης σημασίας αποτελεί για την ομάδα μας η αναμέτρηση με την επίδοξη δευτεραθλήτρια και πολύ δυνατή ομάδα του ΝΑΠΟ Σαρακίνας που θα διεξαχθεί τη Κυριακή στην ARENA !
O νίκη αποτελεί μονόδρομο για το Κόζιακα , αν θέλει να παραμείνεισε επαφή με τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ! Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό και καταδικαστικό για την ομάδα μας !
Η ομάδα της Σαρακίνας είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού μας και τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθεί να επανέλθει ολοκληρωτικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη του τοπικού μας ποδοσφαίρου έχοντας αξιόλογη διοίκηση με μπροστάρη τον Κο Γραβάνη , ικανό τεχνικό τον Κο Καραγιάννη καθώς και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με επικεφαλής τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από τα χρόνια της Δ΄ Εθνικής , Βλάχο και Παπαγεωργίου που με μεγάλη μας χαρά θα ξανασυναντήσουμε στον Κυριακάτικο αγώνα !




Η φωτογραφία είναι από τη ποδοσφαιρική περίοδο 1990 - 91 της Α΄Ερασιτεχνικής και το αξέχαστο για εμάς ισόπαλο ματς με την ομάδα της Σαρακίνας ! 
Η σύνθεση της ομάδας μας εκείνη την ημέρα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα παλιά αποδυτήρια του γηπέδου μας .
Διακρίνονται οι : Γκοβίνας Σωτήριος , Αργυρίου Γιώργος , Παύλης Τάκης , Τσιαντάκης Δημήτριος , Γκοβίνας Γιώργος , Αργυρίου Μιχαήλ , Καραδήμας Θεόδωρος , Μπέτσικος Κώστας , Ζωγράφος Λάκης , Μπέσας Τάκης , Τσίρκας Τάκης !
Ποδοσφαιριστές που μας είχαν χαρίσει εκείνη τη σαιζόν μεγάλες συγκινήσεις !






Πλούσια η προϊστορία των αναμετρήσεων της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα της Σαρακίνας απ' την δεκαετία του 1970 ακόμα , σε ματς με μεγάλες συγκινήσεις !
Ανασύραμε από το αρχείο της ομάδας μας μία φωτογραφία από τη ποδοσφαιρική περίοδο 1990 - 91 και για το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής τότε όταν στο παλιό γήπεδο Γοργογυρίου διεξήχθη ένας συναρπαστικός αγώνας σε ένα κάκιστο απ΄τη βροχή , αγωνιστικό χώρο με αντίπαλες τις δύο ομάδες και τελικό σκορ 2 - 2 με σκόρερ για την ομάδα μας τους Καραδήμα Θεόδωρο και του μεγάλου παίκτη - προπονητή μας εκείνη τη περίοδο Τάκη Μπέσα ! Απ΄τη πλευρά της Σαρακίνας που είχε στη σύνθεση της ποδοσφαιριστές αξιόλογους στο ποδόσφαιρο των Τρικάλων ήταν μεταξύ άλλων οι : Τσιομπίκας , Παπανικολάου , Φορτούνης (πατέρας του σημερινού άσου Κώστα Φουρτούνη ) , Βακουφτσή και πολλών άλλων ! Σκόρερ των τερμάτων της Σαρακίνας σ΄εκείνο το ματς είχαν χρισθεί οι Τσιομπίκας , Παπανικολάου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: