Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΡΧΗΣ : 6 - 0


Οδοστρωτήρας ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας σκόρπισε την άτυχη ομάδα της Μεγάρχης με το επιβλητικό 6 - 0 στον σημερινό αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος , παραμένοντας έτσι σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους της βαθμολογικής κατάταξης .
Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα διάγει μία απ΄τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της και οδεύει προς τον σίγουρο υποβιβασμό .
Στα θετικά για την ομάδα μας η ευκαιρία που είχε ο Τάκης Ρούσσας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που είχαν λίγες παραστάσεις έως τώρα στο πρωτάθλημα καθώς και η επανεμφάνιση με γκολ στο βασικό σχήμα του Δημήτρη Μπουζαλή μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν 2 μήνες περίπου .
Επόμενο ματς για τον Κόζιακα η αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας μετά από 9 χρόνια όπου οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες για το τότε πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής !
Σκόρερ του σημερινού αγώνα ήταν οι : Γκουρνέλος (2) , Μπουζαλής , Ζαχαράκης , Τζερεμές , Γεωργούλας .
ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας : Κουτουλάκης , Τσίρκας , Περνέζα , Γκοβίνας Αθαν. , Ντακούλας Παν. , Ζαχαράκης , Γεωργούλας , Μπουζαλής , Γκουρνέλος , Ζώρας , Τζερεμές .
Αγωνίστηκαν και οι : Κοθράς , Αργυρίου Βαλ. , Γεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: