Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΙΑΛΕΙΑΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 1 - 1



ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ !

Τα μοίρασαν όλα , ευκαιρίες , γκολ , συγκινήσεις στο χθεσινό ντέρμπι του Πρίνους Ασκληπιός Πιαλείας και ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας με τελικό σκορ ισοπαλία 1 - 1 !
'Ηταν ένα ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων που σίγουρα θα διατηρηθούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τέλους .
Εμφανώς καλύτερη η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον κακό αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πάρει τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ , το οποίο και πέτυχε στο 20' με σουτ του Σπύρου Γκουρνέλου από το ύψος του πέναλτι και μετά από λάθος αντίδραση της αμυντικής γραμμής του Ασκληπιού .
Η ομάδα της Πιαλείας ευτύχησε να ισοφαρίσει μετά από λίγα λεπτά , στο 35΄όταν από λάθος των παικτών του Κόζιακα στο χώρο του κέντρου , οι τυπικά γηπεδούχοι ξεδιπλώθηκαν ωραία στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση , πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 .
Στην επανάληψη ο Κόζιακας πίεσε ανεπιτυχώς για το δεύτερο γκολ αλλά προς το τέλος του αγώνα ο Ασκληπιός βγαίνοντας στη κόντρα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη χάνοντας με τη σειρά του ευκαιρίες .
Τελικό αποτέλεσμα η ισοπαλία η οποία αφήσε και τις δύο ομάδες σχετικά ικανοποιημένες έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας .
Ντεμπούτο έκανε για την ομάδα μας ο τερματοφύλακας Σπύρος Κουτουλάκης αφήνοντας καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια !
Ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας παρατάχθηκε χθες με τους : Κουτουλάκη , Τσίρκα ( Μπουζαλή ) , Περνέζα , Ντακούλα Κων. , Ντακούλα Παν. , Γεωργούλα , Ζαχαράκη , Γκουρνέλο , Μηνά (Κωτούλα ) , Ζώρα , Καραγιώργο .

* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Κόζιακα για την παρουσία και τη στήριξη του στο χθεσινό αγώνα . Χωρίς τη βοήθεια του η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει . Είναι στο "χέρι" των αθλητών μας να κρατήσουν "ζεστούς" τους φιλάθλους για τη δύσκολη συνέχεια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: