Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !



Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πολιτισμός , γιορτή και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι όσοι το αγαπάμε .
Οι παράγοντες ως στυλοβάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρά τις οικονομικές δυσκολίες , οπλισμένοι με υπομονή , δύναμη, κουράγιο και αγάπη για το μεράκι τους , καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουν τα αθλητικά σωματεία υγιή και ανταγωνιστικά κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για καλύτερες ημέρες που θα έρθουν και με τη συνδρομή ελπίζουμε των φορέων του αθλητισμού !
Μ΄αυτές τις σκέψεις της προσφοράς και της στήριξης , άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας προσέφεραν σ΄αυτή τρεις ποιοτικές μπάλες υψηλών στάνταρτ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ιστορικού ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα !
Συγκεκριμένα τη δωρεά κάνουν οι : ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - η προσφορά του στο σωματείο είναι ανεκτίμητη , από διοικητικά πόστα αλλά τελευταία και ως αθλητής - καθώς οι συγχωριανοί και φίλοι της ομάδας ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΑΚΗΣ , οι οποίοι και εύχονται κάθε επιτυχία στην αγαπημένη τους ομάδα και αυτές να είναι γούρικες !
Πρόκειται για μπάλες της γνωστής φίρμας Adidas Tango 12 που ήταν η επίσημη μπάλα του Εuro 2012 καθώς και της Super League !


Παραθέτουμε μερικά στοιχεία γι΄αυτή τη μπάλα :
Βασισμένη στο κλασικό σχέδιο της Tango που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η adidas Tango 12 αποτελεί τη σύγχρονη σχεδιαστική εκδοχή της, με κύριο χαρακτηριστικό τα ειδικά γραφικά που συμβολίζουν τις δύο οικοδέσποινες χώρες και συνδέονται με τρεις βασικές αξίες του ποδοσφαίρου, την ενότητα, την άμιλλα και το πάθος.
Χρειάστηκαν δύο χρόνια για το σχεδιασμό και την εξέλιξη της adidas Tango 12 Finale με μία σειρά δοκιμών να πραγματοποιούνται για την τελειοποίησή της. Ο ποιοτικός έλεγχος έγινε σε συνεργασία με παίκτες, ομοσπονδίες και συλλόγους σε οκτώ διαφορετικές χώρες και με τη συμβολή ποσοτικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι εκτενείς έλεγχοι και δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η Tango 12 πληροί και ξεπερνάει τις ποιοτικές προδιαγραφές της FIFA για τις επίσημες μπάλες των διοργανώσεων της .

Δεν υπάρχουν σχόλια: