Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ 3 - 2 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Μετά από  ένα συναρπαστικό παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς τα Αμπελάκια κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού, παρότι έμειναν με εννιά παίκτες. Το Γοργογύρι μπήκε ποιο δυνατά στο ματς και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με δυνατό σουτ του Γκουρνέλου,  με το Μπιλιάλη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ για το 0-1 με κοντινή προβολή του Τζερεμέ επειτα από κόρνερ του Γκουρνέλου.
Στο 17’ ο Γκουρνέλος έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει διπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπιλιάλη. Στο 35’ τα Αμπελάκια έχασαν την ευκαιρία να φερουν το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Κακκέ.
Στο 63’ οι «κυανέρθυθροι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη του Κακκέ, για επικίνδυνο παίξιμο.
 Στο 83’ ο Παλαμίδας με ωραία προσπάθεια από δεξιά και δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Στο 105΄ ο έμπειρος επιθετικός Μούτσιος με γκολ από τα «λίγα» και συγκεκριμένα με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 2-1.
Στο 110’ ο Κοθράς κέρδισε πέναλτι και ο Ζαχαράκης «έγραψε» το 2-2.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από αντεπίθεση των γηπεδούχων και σκόρερ το Γκαρνάρα.

Αμπελάκια: Μπιλιάλης, Πισκόιας(46’ Τζερεμές), Μπιλιάλης, Σβόλος(68 Γκαρνάρας),Κακκές,Παλαμίδας, Ψωφάκης, Μούσα, Γεωργούλας, Αργυρόπουλος, Μούτσιος

Κόζιακας Γοργογυρίου: Ζωγράφος, Τσίρκας, Γεωργούλας, Καραγιώργος (74 Κωτούλας), Ντακούλας, Ζαχαράκης, Τζερεμές, Γεωργίου, Μηνάς, Γκουρνέλος(Κοθράς), Ζώρας (84 Θεμελής)










Δεν υπάρχουν σχόλια: