Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ


ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΟ ΓΟΜΦΩΝ : 2 - 1

Δείχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι τάσεις αυτοχειρίας και με πολλές απουσίες , η ομάδα μας κατάφερε κυριολεκτικά με τη ψυχή στο στόμα να επικρατήσει στο φινάλε του ματς των Γόμφων με σκορ 2 - 1 !
Αγχωτική και ακατάλληλη για καρδιακούς και η σημερινή νίκη του Κόζιακα που πάντως τον κρατάει σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .
Στα επίσης θετικά η προσπάθεια μέχρι τέλους και τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών μας που κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα στο φινάλε και με σκόρερ και των δύο τερμάτων τη "χρυσή" αλλαγή του Τάκη Ρούσσα τον Μάκη Μηνά να πανηγυρίσουν το τρίποντο !
Ο Κόζιακας παρότι είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μισό απείλησε ελάχιστα την εστία των φιλοξενούμενων με εξαίρεση μια ευκαιρία στο 10΄και ένα αμφισβητούμενο γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από το ρέφερι του αγώνα Βουτσελά . Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν σ΄αυτό το διάστημα παρολίγο να πετύχουν γκολ , αλλά ο Ζωγράφος αντέδρασε σωστά στο τετ α τετ με τον αντίπαλο επιθετικό και έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση .
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα των Γόμφων πάγωσε την ARENA καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με υπέροχο σουτ στο "γάμα" της εστίας του Κόζιακα . Στην αμέσως επόμενη φάση κι ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν οργανωθεί μετά τους πανηγυρισμούς για το τέρμα που πέτυχαν η ομάδα του Γοργογυρίου άγγιξε την ισοφάριση αλλά το σουτ του Ζαχαράκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα .
Απ΄το σημείο αυτό και μετά ο Κόζιακας πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους χάνοντας ευκαιρίες για να μπει ξανά στο ματς .
Η ισοφάριση ήρθε στο 65΄με κεφαλιά του Μηνά προλαβαίνοντας την έξοδο του κίπερ των Γόμφων. Η ολική ανατροπή έγινε στο 80΄με σκόρερ πάλι το πρόσωπο του σημερινού αγώνα Μηνά με νέα καρφωτή κεφαλιά από το σημείο περίπου του πέναλτι .
Στο φινάλε του αγώνα ο Τάκης Ρούσσας θωράκισε την αμυντική γραμμή της ομάδας μας διαφυλλάσοντας την πολύτιμη νίκη !
Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη , ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε στα "τρεχαντήρια" της ομάδας Ζαχαράκη και Γεωργίου , στους ακραίους Τσίρκα και Περνέζα για τις πολλές κούρσες τους , στους στυλοβάτες της άμυνας Ντακούλα Παν. και Ντακούλα Κώστα , στον φέρελπι μέσο Κοθρά που με τις περίτεχνες ενέργειες του (γοήτευσε με το μαγικό που έκανε σε μια προσπάθεια του ) αφήνει υποσχέσεις για πολλά πράγματα και βέβαια στον σημερινό σκόρερ Μάκη Μηνά !
Η σύνθεση του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα : Ζωγράφος , Περνέζα , Καπνίσης , Ντακούλας Παν. , Ντακούλας Κων . , Γεωργίου , Ζαχαράκης , Τσίρκας , Καραγιώργος , Κοθράς , Γούναρης .
Αγωνίστηκαν και οι : Μηνάς , Γκοβίνας Αθ. , Κουφονίκος Δημ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή νίκη , συνεχίζουμε δυνατά και ψυχωμένα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: