Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Μια ημέρα μετά τη συντριβή από τον Ατρόμητο Δροσερού και ολοι στον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της νέας βαριάς ήττας !
Ξεκινώντας ο φετινός μαραθώνιος και παρά τα διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν με αποτέλεσμα το ρόστερ της ομάδας να καθυστερήσει να σχηματισθεί , δημιουργήθηκαν προσδοκίες για μια πετυχημένη σαιζόν ! Μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν , άνθρωποι γνώστες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , με μεγάλη προσφορά και με πετυχημένη προιστορία συμμετέχουν στο ΔΣ , προπονητής εγνωσμένης αξίας ηγείται της προσπάθειας , ο φίλαθλος κόσμος πρόθυμος να στηρίξει τους αθλητές , το ξεκίνημα σχετικά καλό σε ματς προετοιμασίας και κυπέλλου , όλα ευοίωνα σχεδόν για την πορεία του Κόζιακα αλλά τα αποτελέσματα μόνο θετικά δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν έως τώρα !
Οι δύο βαριές ήττες που έχει υποστεί ο Κόζιακας μόνο τυχαίες δεν είναι . Οι αιτίες πολλές με πρώτη και καλύτερη τα προβλήματα τραυματισμών , οι απουσίες αθλητών λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων τους καθώς και το αναμοιογενές σχήμα που παρατάσεται σχεδόν σε κάθε ματς έχουν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρει ένα ρυθμό και συνέχεια . Ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές , μια άλλη αιτία όπου όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι ποδόσφαιρο ακόμα και ερασιτεχνικό δεν μπορείς να παίξεις εαν δεν δουλέψεις στις προπονήσεις . Θέμα μεγάλο τείνει να δημιουργηθεί επίσης η κακόβουλη "καφενειακή" κριτική που δέχεται αυτή η ομάδα σε σχέση με σωματεία άλλων χωριών που όλοι βαδίζουν ενωμένοι για τον κοινό σκοπό !
Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλά για να προλάβει ο Κόζιακας το τρένο του ανταγωνισμού και της διάκρισης πρέπει να αλλάξουν πολλά και προσωπική μας γνώμη μερικά από τα παραπάνω !
Εμείς από εδώ αυτό τον χώρο στηρίζουμε τις προσπάθεις των παιδιών της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος , αγαπάμε το χωριό μας και την ομάδα μας και ελπίζουμε γρήγορα η ομάδα να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών γιατί "αν θες να δεις τ΄ άστρα πρέπει να σηκώσεις το κεφάλι" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: