Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 4 - 0

Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση κυρίως στο β΄ημίχρονο η ομάδα μας διασύρθηκε σήμερα εκτός έδρας απ΄την ομάδα του Ατρομητού με το βαρύ 4 - 0 !
Ντροπιαστική ήττα και μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου που πρέπει να αφυπνίσει τους πάντες στον Κόζιακα γιατί η ομάδα αν θέλει να διακριθεί στο φετινό πρωτάθλημα οφείλει να δείξει άλλο πρόσωπο στη συνέχεια .
Το φίλμ του αγώνα ( αναδημοσίευση από trikalasportiva.wordpress.com) :
Η γηπεδούχος ομάδα παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να περάσει άνετα το «εμπόδιο» του Κόζιακα με το εμφατικό 4-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες «ψάχνονταν» στο γήπεδο και ό,τι φάσεις βγήκαν ήταν από ατομικές προσπάθειες των παικτών.
Στο 12’ Ο Γεωργίου με ψηλοκρεμαστό ανάγκασε το Πανουργιά να βγάλει σε κόρνερ.
Στο 19’ δυνατό σουτ του Μπελετσιώτη ο μπλόκαρε άνετα ο Ζωγράφος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές .
Στο 50’ ο Κεραμίδας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπελετσιώτης από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα ο Μπελετσιώτης με εκπληκτική κούρσα πίσω από το χώρο του κέντρου, άφησε πίσω του όποιον βρήκε μπροστά του,μπήκε στην περιοχή «έπιασε» το σουτ ο Ζωγράφος απέκρουσε, και στην επαναφορά ο Ζυγολίκας προσπάθησε με πλασέ να γίνει σκόρερ, αλλά ο Ζωγράφος για δεύτερη φορά είπε «όχι».
Στο 63’ ο Κεραμίδας έκανε ωραία σέντρα και ο Μπελετσιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Ο χορός των γκολ δεν σταμάτησε εκεί. Στο 65΄ο Μπελετσιώτης βγήκε πίσω από την άμυνα και ψηλοκρεμαστό άφησε άγαλμα το Ζωγράφο κάνοντας το 3-0.
Λίγο πριν το τέλος ο Κεραμίδας πέτυχε το πρώτο προσωπικό του γκολ, με τρόπο που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί!
Ο Γιαννοτάκης, έβγαλε τη σέντρα και ο Κεραμίδας με μονοκόμματο σουτ από το σημείο του πέναλτι «έσκισε» τα δίχτυα κάνοντας το τελικό 4-0.
Ατρόμητος Δροσερού : Πανουργιάς, Γιακίμης, Γιαννοτάκης, Μπελετσιώτης, Κεραμίδας, Ζυγολίκας( 70΄Νταλούκας Δ), HOXHA, Μπελετσιώτης Ι (72΄Παπαθανασίου), Κράβαρης, Νταλούκας Α, Νταλούκας Α ( 79΄Πάτσιας)
ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας: Ζωγράφος, Τσίρκας (61΄Αργυρίου Βαλ.), Περνέζα, Ντακούλας Κ. ( 61΄Μηνάς), Ντακούλας Π. , Γεωργούλας, Κωτούλας (25΄Κουφονίκος), Γεωργίου, Καραγεώργος, Κοθράς, Γκουρνέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: