Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ : 1 - 4

Άσχημο αποτέλεσμα επιφύλασσε για την ομάδα μας το πρώτο ματς για το νέο - και γενέθλιο λόγω επετείου για τα 40χρονα από την ίδρυση του - χρόνο καθώς συνετρίβει εντός έδρας με σκορ 1 - 4 απ΄την ομάδα του Πορταικού !
Αποτέλεσμα που πάει τον Κόζιακα πίσω όσο αφορά την υπόθεση πλασαρίσματος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας .
Το ματς στράβωσε από πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους καθώς μετά από μια καλή ευκαιρία για γκολ απ΄τον Κοθρά και τις διαμαρτυρίες για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Τσιγάρα , στην πρώτη ουσιαστικά στημένη μπάλα των φιλοξενούμενων δέχθηκε το γκολ με κεφαλιά του πρώην παίκτη του Σωτήρη Κωσταρέλου στο 25΄ . Πριν ο Κόζιακας προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 30΄ με τον Τσιαμπαλή και στην επόμενη φάση έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Περνέζα σε ακούσια σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα . Κάπου εκεί τελείωσαν όλα και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πια μια τυπική διαδικασία . Το 0 - 3 έγινε στο 60΄ από τον Τσαρούχα με την ομάδα μας να αντιδρά σπασμωδικά μειώνοντας το σκορ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής με τον Αλέξη Κοθρά στο 70΄ . Το σκορ έκλεισε στο 80΄ ο Κουφογάζος δίνοντας τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους .
Το ματς είχε ένταση εκτός αγωνιστικού χώρου με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται αρκετές φορές σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και όχι μόνο .
Ντεμπούτο για την ομάδα μας έκαναν σήμερα οι νεοαποκτηθέντες Τσιγάρας , Ντούτσιας αλλά και ο Καραίσκος αλλά η εξέλιξη του ματς δεν τους βοήθησε ιδιαίτερα να δείξουν τις αδιαμφησβήτιτες ικανότητες τους . Ελπίζουμε στη συνέχεια να βοηθήσουν τον Κόζιακα με την απόδοση τους .
Με πολλά και σοβαρά λάθη εκατέρωθεν η διαιτησία Κοντινού στο σημερινό παιχνίδι .
Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε σήμερα , κοιτάμε μπροστά και στηρίζουμε μέχρι τέλους όλους τους ανθρώπους της !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Κόζιακα για τη συμπαράσταση τους .
ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας : Χήρας , Κουφονίκος , Γεωργούλας , Καραγιώργος , Ζαχαράκης , Ντακούλας Παν. , Τσίρκας , Καραίσκος Κ. , Κοθράς , Τσιγάρας , Περνέζα .
Αγωνίστηκαν και οι : Τζερεμές , Ντούτσιας , Αργυρίου Βαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: