Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ Ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ !


Έκανε το μπαμ ο Κόζιακας πραγματοποιώντας τη δεύτερη μεταγραφή για τον Ιανουάριο με την απόκτηση του μπόμπερ Βαγγέλη Τσιγάρα από την ομάδα του ΠΟ Φήκης !
Ποδοσφαιριστής πολυτέλεια για την κατηγορία ο υψηλόσωμος φορ διακρίνεται για το εμβληματικό του παράστημα και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα καθώς στην αντίπαλη περιοχή είναι ανίκητος !
Σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν πλέον για την ομάδα μας , που "γέμισε" την προβληματική επιθετική του γραμμή με την απόκτηση Ντούτσια και Τσιγάρα !
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις εκδηλώσεις της ομάδας συμμετέχει πλέον και ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός Κώστας Καρα'ι'σκος ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε ! Ο Καρα'ι'σκος επέστρεψε το καλοκαίρι στον Κόζιακα μετά από μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα του Αχιλλέα Γενεσίου και αναμένεται κι αυτός να συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του σωματείου του χωριού μας !
Εμείς καλοσωρίζουμε τον Βαγγέλη και τον Κώστα στους κόλπους της ομάδας μας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα !
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της διοίκησης για τις μεταγραφές που έκαναν έως τώρα - ίσως γίνει μία ακόμα - αποδεικνύοντας με πράξεις την αγάπη τους για την ομάδα !


Δεν υπάρχουν σχόλια: