Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Αγωνιστική που σήμανε και το τέλος του Α΄ γύρου ήταν η σημερινή για τις ομάδες της Α1΄ ΕΠΣΤ καθώς και για την ομάδα μας και έφτασε η στιγμή του αγωνιστικού απολογισμού για το πρώτο μισό του μαραθωνίου !
Η στατιστική στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό σπανίως "πέφτει" έξω και αποτελεί τον καθρέπτη για τις αγωνιστικές επιδόσεις των ομάδων .
Έτσι λοιπόν μετά από 18 αγώνες συν το ρεπό ο Κόζιακας βρίσκεται μόνος του στην 9η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 30 βαθμούς .

Έχει πετύχει 9 νίκες εκ των οποίων οι 6 στην ARENA με αντιπάλους τους : ΑΟ Φωτεινού , Δόξα Μεγάρχης , ΠΟ Γόμφων , Δόξα Χρυσομηλιάς , Πανχασιακό , Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου και τρεις εκτός έδρας απέναντι σε ΑΟ Πηγής , Απόλλων Λυγαριάς και ΑΟ Φωτάδας βελτιώνοντας τη στατιστική του σ΄αυτό τον τομέα σε σύγκριση με την περσινή σαιζόν .
Έχει έρθει ισόπαλος σε 3 παιχνίδια με ΝΑΠΟ Σαρακίνας , ΑΟ Βυτουμά εντός έδρας και με Ασκληπιό Πιαλείας τυπικά εκτός έδρας στο γήπεδο Πρίνους .
Έχει γνωρίσει την ήττα σε 6 ματς , μία εντός έδρας από τον Πορτα'ι'κό και 5 εκτός απέναντι σε : ΑΟ Τρίκαλα , Ένωση Δροσερού Μουριάς , Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου , Άγιαξ Ασπροκκλησιάς και ΑΟ Προδρόμου . Οι 5 στις 6 ήττες είχαν εφιαλτικό χαρακτήρα για την ομάδα μας δεχόμενη συνολικά 23 τέρματα .
Μεγαλύτερη νίκη αυτή απέναντι στην αποδυναμωμένη φέτος Δόξα Μεγάρχης με 6 - 0 και μεγαλύτερη ήττα από τον παντοδύναμο ΑΟ Τρίκαλα στο εφιαλτικό 7 - 0 εκτός έδρας .
Η ομάδα μας έχει πετύχει συνολικά 31 τέρματα εκ των οποίων 22 εντός έδρας και 9 εκτός και έχει δεχθεί 35 τέρματα , 11 εντός και 24 εκτός έχοντας σ΄αυτό τον τομέα αρνητικό πρόσημο .
Τα τέρματα για την ομάδα μας έχουν σημειώσει οι : Γκουρνέλος (6) , Ντακούλας Παν. (6) , Ζαχαράκης (5) , Μηνάς (3) , Μπουζαλής (2) , Τσιγάρας (2) και από ένα γκολ οι : Τζερεμές , Καραγιώργος , Περνέζα , Κοθράς , Κωτούλας , Γεωργούλας , Γεωργίου .

Την εστία του Κόζιακα δεχόμενοι τα κατά μας γκολ υπερασπίστηκαν κατά σειρά οι : Ζωγράφος (12) , Κουτουλάκης (9) , Ντακούλας Δημ. (3) , Χήρας (11) .
Μαύρη τρύπα για την ομάδα μας η αμυντική γραμμή και ιδίως η θέση του τερματοφύλακα καθώς και η επιθετική με μεγάλο πρόβλημα στην έλλειψη κλασικού φουνταριστού που θα βλέπει δίχτυα , ελπίζοντας από εδώ και πέρα στη βοήθεια των νεομεταγραφέντων Τσιγάρα και Ντούτσια .
Με το τέλος του γύρου είχαμε και την αποχώρηση του Τάκη Ρούσσα απ΄τη τεχνική ηγεσία της ομάδας με νέο τεχνικό δίδυμο πλέον τους Κωτούλα , Δημητρό .

Συνοψίζοντας η πορεία της ομάδας σε σχέση με το πρώτο μισό της περασμένης σαιζόν είναι ελαφρώς καλύτερη αλλά απογοητευτική σε σχέση με το ρόστερ που διαθέτει και τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στην έναρξη του πρωταθλήματος που ήθελαν την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί .
Προσωπική μας άποψη είναι ότι οι αιτίες της μη ικανοποιητικής πορείας έως τώρα έχουν να κάνουν στην έλλειψη ομοιογένειας καθώς η ομάδα για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να βρει ποτέ σταθερό σχήμα ενδεκάδας και ποτέ αγωνιστικό ρυθμό . 
Επίσης μεγάλο πρόβλημα για το σωματείο θεωρούμε ότι είναι εξωαγωνιστικοί λόγοι και τριβές που έχουν να κάνουν με την αποχή ενός μεγάλου αριθμού φιλάθλων από τις εκδηλώσεις της ομάδας .
Στη συνέχεια στηρίζουμε την ομάδα , ευχόμαστε και ελπίζουμε η πορεία να είναι καλύτερη
, η ομάδα να μην πετάξει λευκή πετσέτα ελλείψη στόχου , το μέλλον και οι προκλήσεις είναι μπροστά και οφείλουμε όλοι να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα σαιζόν διορθώνοντας τα όποια φετινά κακώς κείμενα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: