Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΟ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ PORTIOLI : 1 - 0


Νίκη οξυγόνο σήμερα για τον Κόζιακα που αποδεκατισμένος από τις πολλές απουσίες , με σύνθεση ανάγκης και χωρίς να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του υπέταξε την ομάδα του Δενδροχωρίου στο τοπικό ντέρμπι με το φτωχό 1 - 0 !
Κυριολεκτικά διά πυρός και σιδήρου αυτή η επιτυχία της ομάδας μας που την κρατάει σε κοντινή απόσταση από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα !
Το χρυσό γκολ σημείωσε ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας - μαζί με τον Ζαχαράκη - Ντακούλας Παναγιώτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15΄του πρώτου ημιχρόνου . Την εσχάτη των ποινών καταλόγισε ο "άρχοντας" του αγώνα Πάντος σε ανατροπή του Αλέξη Κοθρά από τον κεντρικό αμυντικό και παλιό αθλητή της ομάδας μας Σπ. Μπακάλη .
Ο Μέγας Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει , είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά ο Κόζιακας αμύνθηκε σωστά και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κράτησε αυτή την πολύτιμη νίκη που του δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια .
Κόκκινη κάρτα αντίκρυσε απ΄τη πλευρά του Δενδροχωρίου ο επίσης παλιός ποδοσφαιριστής του Κόζιακα Τάτσιος στο 80΄.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για αυτή την επιτυχία αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον αρχηγό Ντακούλα Παναγιώτη που από θέση αμυντικού χαφ βοηθάει και στο σκοράρισμα , στον βενιαμίν της ομάδας Αργυρίου Βαλάντη που αποδυκνύει ότι η θέληση και εργατικότητα του ανταμέιβεται κάποια στιγμή καθώς και στους στυλοβάτες Ζαχαράκη Χρήστο και Μπουζαλή Δημήτριο !
ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας : Χήρας , Κουφονίκος , Γεωργούλας , Καραγιώργος , Ζαχαράκης , Ντακούλας Παν. , Αργυρίου Βαλ. , (Περνέζα) , Κοθράς , Τζερεμές , Μπουζαλής , Κωτούλας (Μπλάτσας) .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την ψυχολογική υποστήριξη στους αθλητές μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: