Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

AO ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ : 2 - 1

Σ΄ένα ακατάλληλο ματς για καρδιακούς και σ΄ένα αγωνιστικό χώρο που περισσότερο θύμιζε πισίνα για αγώνα πόλο παρά για γήπεδο ποδοσφαίρου η ομάδα μας έσωσε την παρτίδα στο φινάλε κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και επικρατώντας τελικά της σκληροτράχηλης ομάδας της Δόξα Χρυσομηλιάς με σκορ 2 - 1 !
Ο Κόζιακας με βασικές ελλείψεις για ακόμη μία αγωνιστική στη σύνθεση του - με βασικότερη αυτή του τερματοφύλακα Κουτουλάκη - βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ που είχε διαμορφωθεί απ΄το 60΄όταν ο Λόζιος της Δόξας με ωραία προσπάθεια έκανε το 0 - 1.
Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε , έχασε αρκετές ευκαιρίες πριν ισοφαρίσει και μάλιστα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κωτούλα , σκοράροντας στο 84΄με τον αρχηγό της ομάδας μας Παναγιώτη Ντακούλα και φτάνοντας στην ολική ανατροπή στο 87΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Χρήστος Ζαχαράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών της ομάδας μας που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έσπρωξαν τον Κόζιακα στην πολύτιμη νίκη !
Η ομάδα μας παρατάχθηκε σήμερα με τους : Ντακούλα Δημ. , Περνέζα , Κουφονίκο , Ζαχαράκη , Ντακούλα Παν. , Καπνίση ( 65΄Τσίρκα ) , Γεωργούλα , Κωτούλα , Τζερεμέ , Μπουζαλή , Γκουρνέλο ( 75΄Κοθρά) .
Υ.Γ. (1) Πολλά συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Ντακούλα Δημήτρη που κάλυψε τη θέση του τερματοφύλακα λόγω έλλειψης άλλης λύσης και χωρίς να είναι η φυσική του θέση !
Υ.Γ. (2) Επόμενος αντίπαλος την άλλη Κυριακή εκτός έδρας ο φορμαρισμένος ΑΟ Προδρόμου στο el clasico ντέρμπι του πρώην Δήμου Κόζιακα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: