Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΑΔΑ !







ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Trikalasportiva !

Σπουδαίο διπλό για τoν Κόζιακα Γοργογυρίου μέσα στη Φωτάδα επι της τοπικής ομάδας με σκορ 1-0.
Mε το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν από τις πρώτες θέσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν πιο κοντά.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό  με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν αρκετές φορές σκληρά. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν των αγώνα με εννέα παίκτες και με δέκα οι της Φωτάδας .
Στο παιχνίδι τώρα το πρώτο ημίχρονο μέχρι και τη φάση του γκολ δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο αφού και οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε θέση βολής. Εκτός από από τη φάση στο 22΄με κοντινή προβολή του Κωτούλα που πέρασε άουτ.
Στο 37΄ ο Κόζιακας άνοιξε το σκορ, όταν από φάουλ του Ζαχαράκη ο Καραγεώργος, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Από εκεί και έπειτα το ματς ξέφυγε με τις αψιμαχίες των παικτών να δίνουν και να παίρνουν και  τον διαιτητή να βγάζει τρείς κόκκινες κάρτες, στους Κωτούλα και Γκουζιώτη, για διαπληκτισμό και στον Μπουζαλή για χέρι ενώ η μπάλα «έπαιζε». Στο 80΄ο Δημητρίου εκανε μεγάλο λάθος δίνοντας την δυνατότητα στον Τσίρκα να κλέψει τη μπάλα αλλά η προσπάθεια έμεινε μισή με το αδύναμο πλασέ να φεύγει άουτ. 

ΑΟ Φωτάδας : Παπαβασιλείου , Φαρμάκης (56΄ Νικλητσιώτης) , Νικλητσιώτης ,  Ζησόπουλος , Δημητρίου Κ. , Δημητρίου Π. , Αγγέλης , Ευθυμίου , Παπαευαγγέλου (53΄Τσαρουχάς) , Κυριάκος , Γεωργατσέλος (53΄Γκουζιώτης) .

ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας : Χήρας , Κουφονίκος , Περνέζα , Καραγιώργος , Ζαχαράκης , Ντακούλας , Κωτούλας , Γεωργούλας , Κοθράς (65΄ Τσίρκας) , Μπουζαλής , Τζερεμές (89΄ Μπούκας) . 

Kώστας Σταμούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: