Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕL CLASICO ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Η ώρα του el clasico ντέρμπι του πρώην Δήμου Κόζιακα μεταξύ του ΑΟ Προδρόμου και του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα έφτασε !
Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν αύριο τα δύο γειτονικά σωματεία στο "Μαρακανά" του Προδρόμου σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους φίλους των δύο ομάδων !
Ματς που θα κρινεί πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , κομβικό για τους στόχους των ομάδων .
Ο ΑΟ Προδρόμου θεωρητικά έχει το πρώτο λόγο όντας σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αλλά και λόγω έδρας - ίσως από τις πιο σκληρές και απρόσιτες έδρες των Τρικάλων - αλλά και λόγω του ομοιογενούς συνόλου που διαθέτει με δύο ποδοσφαιριστές αστέρια στη σύνθεση του , τον Δημόπουλου και τον Δημουλά που ανά πάσα στιγμή μπορούν με τις ικανότητες τους να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα κάθε αγώνα !
Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα πάρα πολλές όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε τοπικό ντέρμπι με πιο σημαντική το ότι ο Κόζιακας θα βρει απέναντι του τρία "δικά" του παιδιά , τον περσινό πρώτο σκόρερ του και μεγάλο εκτελεστή Στηβ Δημουλά αλλά και τους Γκοβίνα Δημήτριο και Αργυρίου Λάμπρο !
Ο Κόζιακας με καλή ψυχολογία μετά τη τελευταία του νίκη επί της Δόξα Χρυσομηλιάς , θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα θέλοντας να παραμείνει σε επαφή με τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα !
Ευχή δικιά μας να γίνει πάνω απ΄όλα ένας ήσυχος αγώνας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και η ομάδα μας να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σ΄αυτή τη δύσκολη έδρα !
Καλή επιτυχία στον Κοζιακάρα μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: