Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

AO ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΤΥΜΦΑΙΟΣ : 4 - 1



Ξεκίνημα με νίκη σήμερα για τον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΤ όπου νίκησε με 4 - 1 εντός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Τυμφαίου !
Ήταν το πρώτο επίσημο ματς της σαιζόν και έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τη ζέστη να ταλαιπωρεί και να καταβάλει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που ακόμα βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας.
Πιο έμπειρος ο Κόζιακας και παίζοντας κατά διαστήματα ώριμο και συνετό ποδόσφαιρο κατάφερε να νικήσει την αξιόλογη ομάδα των Αντιχασίων που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία σαν ομάδα και σίγουρα το μέλλον της ανήκει !
Με το καλημέρα η ομάδα του Γοργογυρίου και μόλις στο 3΄λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Τσίρκα . Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ δίχως τελικά να καταφέρουν να σκοράρουν. Η ομάδα του Τυμφαίου είχε την μεγάλη ευκαιρία να μπει στο ματς και να δημιουργήσει προβλήματα στον Κόζιακα αλλά σπατάλησε το πέναλτι που κέρδισε στο 60΄λεπτό και που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ζωγράφος !
Απ΄το σημείο αυτό και μετά οι του Κόζιακα ανέβασαν την απόδοση τους και πετυχαίνοντας αλλά τρία τέρματα με δύο γκολ του Αλέξη Ζώρα και ένα του Μηνά στο διάστημα από το 70 ΄ λεπτό έως το τέλος καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο . Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με ασύλληπτο σουτ έξω απ΄τη μεγάλη περιοχή προς το τέλος του αγώνα !
Ο Κόζιακας παρατάχθηκε στον σημερινό αγώμα με τους : Ζωγράφο , Κωτούλα , Γεωργούλα , Ντακούλα , Μπλάτσα Γ. , Μπουζαλή , Τζερεμέ , Ζαχαράκη , Ζώρα , Μπλάτσα Σ. , Τσίρκα .
Αγωνίστηκαν και οι : Μηνάς , Μπούκας , Αργυρίου Β.
*Ο φίλαθλος κόσμος του Κόζιακα για ακόμη μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα βοηθώντας ηθικά τους αθλητές και συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη πρώτη φετινή νίκη !
* Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε και η παρουσίαση του ύμνου της ομάδας του Γοργογυρίου από το μεγαφωνικό σύστημα που υπήρχε διασκεδάζοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Arena !

Δεν υπάρχουν σχόλια: