Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΟ ΒΥΤΟΥΜΑΣ : 2 - 2



Στραβοπάτημα για τον Κόζιακα στην πρεμιέρα του φετινού μαραθωνίου του πρωταθλήματος επιφύλασσε το πρώτο παιχνίδι καθώς υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Βυτουμά με σκορ 2 - 2 !
Το ματς ήταν αρκετά καλό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του ARENA σήμερα το απόγευμα !
Η γηπεδούχος ομάδα του Γοργογυρίου με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματα και τη συνοχή της στον αγωνιστικό χώρο , κάτι το οποίο φάνηκε σήμερα μαζί με το άγχος της πρεμιέρας που κυρίευσε τους ποδοσφαιριστές της .
Παρόλα αυτά ο Κόζιακας δημιούργησε αλλά και σπατάλησε πλήθος ευκαιριών για να καθαρίσει το ματς με αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι δύο φορές βρήκε το ψυχικό σθένος να φέρει το ματς στα ίσα , το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τον βρίσκει με ανάμικτα συναισθήματα , απ΄τη μία η πίκρα για τους δύο εντός έδρας χαμένους βαθμούς κι απ΄την άλλη η ικανοποίηση έστω για την αποφυγή της ήττας στο φινάλε του σημερινού αγώνα !
Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ στο 10΄λεπτό με τον Τάσιο παγώνοντας τους φιλάθλους του Κόζιακα , ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα στο 50΄λεπτό με σουτ του Ντακούλα Παν. μέσα απ΄την μικρή περιοχή .
Τα χαμόγελα δεν κράτησαν για πολύ όμως καθώς ο " δήμιος " του Κόζιακα στο σημερινό αγώνα Τάσιος έβαλε σε θέση οδηγού εκ νέου την ομάδα του Βυτουμά στο 60΄λεπτό κάνοντας το 1 - 2 !
Απ΄το σημείο αυτό και μετά η τοπική ομάδα πίεσε ασφυκτικά χάνοντας πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση κάτι που κατάφερε τελικά στο 90΄λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζαχαράκης καταφέρνοντας τελικά να σώσει έστω και σ΄αυτό το σημείο την παρτίδα !
Την κόκκινη κάρτα του διαιτητή αντίκρυσε ο Γκουρνέλος για την ομάδα μας μετά από διαπληκτισμό με αντίπαλο ποδοσφαιριστή .
Επόμενο ματς για την ομάδα μας εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Πηγής και ευελπιστούμε όλοι σε ένα θετικό αποτέλεσμα καλύπτοντας τη σημερινή απώλεια των βαθμών !
* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Κόζιακα που στάθηκαν σήμερα στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας !
*Διάφορα πανό υπήρχαν αναρτημένα μπροστά απ΄την κερκίδα θυμίζοντας σε όλους το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας .
Ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας παρατάχθηκε σήμερα με τους : Ζωγράφο , Γεωργούλα , Καραγιώργο , Ντακούλα Παν. , Ντακούλα Κων. , Γεωργίου , Τσίρκα , Ζαχαράκη , Ζώρα , Μπουζαλή , Σχολή .
Αγωνίστηκαν και οι : Περνέζα , Γκουρνέλος , Τζερεμές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: