Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟ ΠΗΓΗΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 0 - 1


Πρώτη έξοδος , πρώτο " διπλό " για την ομάδα μας σήμερα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Πηγής με σκορ 0 - 1 !
Σε ένα τομέα που πέρυσι ήταν η " αχίλλειος πτέρνα " για τον Κόζιακα - τα εκτός έδρας ματς - η ομάδα μας αποφασισμένη σήμερα κυνήγησε τη νίκη καλύπτοντας έτσι και το χαμένο έδαφος της πρεμιέρας .
Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει πετυχαίνοντας το χρυσό όπως αποδείχτηκε γκολ στο 85΄λεπτό με σουτ του Χρήστου Ζαχαράκη !
Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Κόζιακας πετυχαίνει γκολ στην εκπνοή του αγώνα αποδεικνύοντας έτσι ότι οι ποδοσφαιριστές του παλεύουν έως το φινάλε τα παιχνίδια !
Τη νίκη επισκίασε δυστυχώς ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι του Μπουζαλή , καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μιλάνε για απουσία έξι εβδομάδων , και αυτός ο τραυματισμός έρχεται να προστεθεί σ΄αυτούς των Ντακούλα Κ. , Σχολή και Κωτούλα . Ευχή όλων για καλή ανάρρωση και γρήγορα σιδερένιοι να γυρίσουν στην ομάδα που τόσο τους χρειάζεται .
Ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας παρατάχθηκε σήμερα με τους : Ζωγράφο , Καπνίση , Καραγιώργο , Ζαχαράκη , Ντακούλα Π. , Γεωργούλα , Τσίρκα , Μπουζαλή , Ζώρα , Μπλάτσα Σ. , Γεωργίου .
Αγωνίστηκαν και οι : Μπλάτσας Γ . , Μηνάς , Περνέζα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: