Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

AO ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΟ ΦΗΚΗΣ : 1 - 1 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Κόζιακας στο χθεσινό δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στην ARENA απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του ΠΟ Φήκης !
Ο αγώνας αν και φιλικός είχε χαρακτήρα επίσημου ματς κι αυτό γιατί υπήρχε διαιτητική κάλυψη από τον τοπικό σύνδεσμο διαιτησίας .
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τάκης Ρούσσας για λογαριασμό του συγκροτήματος του Γοργογυρίου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές και σχήματα ενόψη και της έναρξης του πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα !
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο απ΄τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να βγάλουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και κατά διαστήματα ικανοποίησαν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε χθες στις κερκίδες του γηπέδου του Γοργογυρίου !
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Φήκης στο 30΄λεπτό ο Τσιγάρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε για τον Κόζιακα ο Μηνάς με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέντε λεπτά αργότερα !
Θετικές εντυπώσεις άφησαν στην πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα του Κόζιακα οι : Σχολής , Περνέζα , Γκουρνέλος αφήνοντας υποσχέσεις για πολλά πράγματα στη συνέχεια !
Τραυματίες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι : Ντακούλας Κ. , Κωτούλας Δ. , Γκουρνέλος Σ. , Μπουζαλής ελπίζοντας η κατάσταση τους να μην εμπνέει ανησυχία !
Η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα μπαίνει στο τελικό στάδιο της ενόψη και της δύσκολης πρεμιέρας την Κυριακή εντός έδρας με την ομάδα του ΑΟ Βυτουμά !
Ο Κόζιακας στο χθεσινό ματς παρατάχθηκε με τους : Ζωγράφο , Γεωργούλα , Καραγιώργο , Ντακούλα Κ. , Ντακούλα Π. , Κωτούλα Δ. , Τσίρκα , Μπουζαλή , Ζώρα , Γκουρνέλο , Τζερεμέ .
Αγωνίστηκαν και οι : Περνέζα , Σχολής , Αργυρίου Βαλ. , Αργυρίου Γιαν. , Καπνίσης , Μηνάς , Γκοβίνας , Μπλάτσας Σ. , Κοθράς , Κωτούλας Θ.




































Δεν υπάρχουν σχόλια: