Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

ΑΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 3 - 0

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο σημερινό παιχνίδι ο Κόζιακας αν και πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη γηπεδούχο και φαβορί ομάδα των Αμπελακίων !
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πάει στα αποδυτήρια με μηδέν παθητικό αλλά δέχθηκε γκολ από αμφησβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα με το τέλος του πρώτου μισού. Φάση στην οποία οι άνθρωποι του Γοργογυρίου έχουν πολλά παράπονα !
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόζιακας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να ανατρέψει το αποτέλεσμα και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ολοφάνερη ανατροπή του Σωτ. Μπλάτσα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Στηβ Δημουλάς αστοχώντας όμως σουτάροντας άουτ και στερώντας την ομάδα του την  ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς κι απ΄τον εαυτό του να φτάσει τα 20 γκολ στην φετινή περίοδο !
Χάνοντας μέρος της ψυχολογίας το συγκρότημα του Γοργογυρίου οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πιέσουν ασφυκτικά την εστία του Αργυρίου θέλοντας να καθαρίσουν το ματς , με τον κίπερ της ομάδας μας να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις . Δυστυχώς όμως το 2 - 0 έγινε  όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα ο Θεμελής δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας μας !
Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι με τους παίκτες του Κόζιακα να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν δεχόμενοι και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Παρά την ήττα η ομάδα μας παρέμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς διαφορά απ΄την επισφαλή υπό προυποθέσεις  15η θέση . Τίποτα βέβαια δεν έχει τελειώσει ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με πρώτο  το επόμενο εντός έδρας με τον ΠΟ Φήκης σε ένα  ντέρμπι βγαλμένο απ΄τα παλιά !
Ο Κόζιακας παρατάχθηκε σήμερα με τους : Αργυρίου Παν., Κωσταρέλο Σωτ. , Ντακούλα Κων. , Αργυρίου Λεων. , Θεμελή Δημ. , Τσίρκα Αχ. , Μπλάτσα Γεωρ., Γκοβίνα Δημ. , Δημουλά Στηβ, Μπλάτσα Σωτ., Κωσταρέλο Κων.
Αγωνίστηκαν και οι : Τζερεμές Κων. , Μπέγας Ευτ., Κωτούλας Δημ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: