Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ : 1 - 2


Αν και προσπάθησε συγκινητικά σήμερα ο Κόζιακας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα εντός έδρας απ΄την πρωτοπόρο και άξια ομάδα του Άρη Περιστέρας με σκορ 1 - 2 !
Η ομάδα του Γοργογυρίου ήταν καλή στο πρώτο μισό του αγώνα κοντράροντας στα ίσα τον επίδοξο πρωταθλητή και σχεδόν με τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε φάση διαρκείας με κεφαλιά του μόνιμου σκόρερ της Στηβ Δημουλά που έφτασε αισίως τα 19 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα !
Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους και κατάφεραν με τις ικανότητες τους και την εμπειρία τους να γυρίσουν το ματς και στο τέλος να πανηγυρίσουν την τρίτη τους εφέτος νίκη επί του Κόζιακα με το ίδιο σκορ 2 - 1 !
Τα γκολ για την ομάδα του 'Αρη πέτυχαν οι Μανώλης και Τάτσιος.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας με τη δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα των Αμπελακίων εκτός έδρας όπου χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι καλύτερο !
Ο Κόζιακας σήμερα παρατάχθηκε με τους : Αργυρίου Παν. , Καπνίση Αντ. , Τσίρκα Αχ. , Αργυρίου Λεων. , Καραγιώργο Νικ. , Θεμελή Δημ. , Κωσταρέλο Σωτ. , Γκοβίνα Δημ. , Δημουλά Στηβ , Μπλάτσα Σωτ. , Μπλάτσα Γεωρ.
Αγωνίστηκαν και οι : Ζωγράφος Μαν. , Τζερεμές Κων. , Ντακούλας Κων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: