Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΑΝΧΑΣΙΑΚΟΣ : 2 - 1
Παλληκαρίσια νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με 2 - 1 επί της έμπειρης και αξιόμαχης ομάδας του Πανχασιακού στην ARENA για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος !
Οι αθλητές μας παρά την κρισιμότητα του ματς και σε ένα ακατάλληλο γήπεδο λόγω της καταρακτώδους βροχής που έπεφτε σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν ψυχωμένα και αποφασιστικά κατακτώντας το τρίποντο που ίσως αποδειχτεί καθοριστικό για τη συνέχεια του μαραθωνίου και την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία !
Το παιχνίδι αν και ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας και έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδας απ΄το 20΄ λεπτό , έγινε ψυχοφθόρο όταν ο Πανχασιακός άνοιξε το σκορ στη πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του στα καρέ του Κόζιακα στο 44΄λεπτό !
Στο δεύτερο μισό το συγκρότημα του Γοργογυρίου μπήκε αποφασιστικά στο βαρύ τερέν του γηπέδου και κυνήγησε τη μεγάλη ανατροπή !
Αρχικά κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μπλάτσα Γιώργου στο 60΄λεπτό και πέτυχε την ολική ανατροπή με γκολ του μόνιμου σκόρερ της του "φονιά" Στηβ Δημουλά στο 72΄λεπτό του αγώνα !
Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στην ομάδα μας που έχασε αρκετές ευκαιρίες να διερύνει κι άλλο το σκορ.
Ήταν μια τεράστιας σημασίας και κομβική η σημερινή νίκη που δίνει άλλο αέρα στους αθλητές μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος !
Δεν υπάρχει υστερήσας στο σημερινό ματς αλλά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον σκόρερ του πρώτου τέρματος Μπλάτσα Γιώργο που αν και τραυματίας τα έδωσε όλα γαι την ομάδα μας !
Ο Κόζιακας παρατάχθηκε σήμερα με τους : Αργυρίου Παν. , Τσίρκα Αχ. , Καπνίση Αντ. , Αργυρίου Λεων. , Θεμελή Δημ. , Ζωγράφο Μαν. , Μπλάτσα Γεωρ. , Γκοβίνα Δημ. , Δημουλά Στηβ , Μπλάτσα Σωτ. , Τζερεμέ Κων.
Έπαιξαν και οι : Καραγιώργος Νικ. , Κωσταρέλος Σωτ. , Ντακούλας Κων.
Επόμενο παιχνίδι στην προσπάθεια της ομάδας μας εκτός έδρας με την καταδικασμένη μεν αλλά αξιόλογη ομάδα του Αχιλλέα Γενεσίου στο γειτονικό ντέρμπι !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές , στον προπονητή , στους ηρωικούς οπαδούς μας καθώς και στο ενωμένο ΔΣ της ομάδας μας για αυτή τη μεγάλη νίκη !
Ενωμένοι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα !


Δεν υπάρχουν σχόλια: