Κυριακή 14 Απριλίου 2013

"ΔΙΠΛΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 0 - 3

Έπρεπε να φτάσουμε στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος για να καταφέρει ο Κόζιακας να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας επί του καταδικασμένου σε υποβιβασμό ομάδα του Αχιλλέα Γενεσίου με σκορ 0 - 3 στο γειτονικό ντέρμπι !
Μια νίκη που πιστεύουμε θα δώσει "φτερά" στην ομάδα μας εν όψει των τριών επόμενων δύσκολων παιχνιδιών που δίνει εναντίον των τριών ομάδων από τις τέσσερις πρωτοπόρους της βαθμολογίας !
Στο σημερινό ματς ο Δημήτρης Τσίρκας επέλεξε να φρεσκάρει την ενδεκάδα και να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε !
Ο Κόζιακας είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια απογοητευμένη ομάδα που χάνει σε δύο χρόνια δύο κατηγορίες αλλά ταυτόχρονα με πολλά νέα παιδιά πολλά υποσχόμενα για το μέλλον !
Το πρώτο γκολ για το σωματείο του Γοργογυρίου σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Δημ. Θεμελής και τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μισό με σκόρερ τους Ζωγράφο Μάν. και Δημουλά Στηβ.
Ο Κόζιακας παρατάχθηκε σήμερα με τους :
Αργυρίου Παν., Μπούκα Γιαν., Καραγιώργο Νικ., Θεμελή Δημ., Ζωγράφο Μάν., Ντακούλα Κων., Τσίρκα Αχιλ., Γκοβίνα Δημ., Δημουλά Στηβ, Μπλάτσα Σωτ., Αργυρίου Βαλ.
Αγωνίστηκαν και οι : Κωσταρέλος Κων. , Κωσταρέλος Σωτ. , Καπνίσης Αντ.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας , σε όλους τους συντελεστές καθώς και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: