Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ !


Ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας στα πλαίσια των εκδηλώσεων που κάνει για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του και ευαισθητοποιημένος από το πρόβλημα υγείας που έχει συνάνθρωπος μας , η ποδοσφαιρική ομάδα υπαλλήλων ΟΤΑ του Δήμου Λάρισας και ο ΑΟ Ασκληπιός Πιαλείας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας διοργανώνουν το Σάββατο 1 Μαρτίου και ώρα 14:00 σπουδαίο φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στο γήπεδο Γοργογυρίου !
Σε μια εποχή με τα τόσα προβλήματα που βιώνει ο Ελληνικός λαός είναι επιτακτική η ανάγκη της προσφοράς , της αγάπης και της αλληλεγγύης σε όσους χρειάζονται τη βοήθεια και τη συνδρομή μας !
Η ιδέα για τη διεξαγωγή του τουρνουά ανήκει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αποστόλη Λιατίφη - κάτοικος Λάρισας , θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας του Δήμου Λάρισας - καθώς και στο ΔΣ του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε θετικά αποδεικνύοντας τη θέληση του για προσφορά !
Επίσης τα ολόθερμα μας συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του ΑΟ Ασκληπιού Πιαλείας που από τη πρώτη στιγμή δήλωσε τη συμμετοχή της στο κάλεσμα μας συμβάλοντας στη διεξαγωγή του τουρνουά !
Τέλος ειδική αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στο Δήμο Λαρισαίων και προσωπικά στον αντιδήμαρχο κ. Βασ. Μπατζιλιώτη και στον πρόεδρο των εργαζομένων των υπαλλήλων του Δήμου Λάρισαίων κ. Γ. Παπαδούλη - οι οποιοί θα είναι και επικεφαλής της αποστολής - για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά ! Σας ευχαριστούμε !
Με την ομάδα του Δήμου Λαρισαίων θα αγωνιστούν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα Εθνικά πρωταθλήματα με την ΑΕΛ και τον Πιερικό μεταξύ άλλων οι Γιάννης Γκόλαντας , Γ. Βλαχάκης , Βαγ. Νασιάκος κ.α.
Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν σε συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας !
Η παρουσία όλων των ευαισθητοποιημένων φιλάθλων είναι σημαντική !
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: