Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


ΑΟ ΒΥΤΟΥΜΑΣ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 3 - 3

Σε ένα ματς για γερά νεύρα και με διακύμανση του σκορ στα Αγγλικά πρότυπα η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αποδράσει με το "διπλό" από τη δύσκολη έδρα του Βυτουμά αν και ήταν μπροστά στο σκορ έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο κυριολεκτικά του αγώνα !
Εμφανίζοντας για ακόμη ένα ματς τις παθογένειες που κουβαλά η ομάδα από την έναρξη του πρωταθλήματος και έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του αγώνα , γεγονός που τη κρατά καθηλωμένη στη μέση της βαθμολογίας και παρότι οι αντίπαλοι έπαιζαν για 70΄σχεδόν με 10 παίκτες και όντας πίσω στο σκορ με 0 - 2 στο τέλος δέχθηκε και την ψυχρολουσία με το γκολ της ισοφάρισης !
Έχοντας την υπεροχή από το πρώτο μισό ο Κόζιακας με το που έκανε το 0 - 2 "κάθισε" 'οπως λέμε στη ποδοσφαιρική ορολογία με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν μέσα σε 5΄. Στη συνέχεια ο Κόζιακας πίεσε και πήρε ξανά το προβάδισμα στο 83΄χάνοντας στη συνέχεια ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς . Για να φτάσουμε στην εκπνοή και το "έμφραγμα" που προκάλεσε στην ομάδα μας η ισοφάριση των γηπεδούχων !
Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Περνέζα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου περίπου , ο Κοθράς και ο Κωτούλας επίσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ !
Σκόρερ για την ομάδα του Βυτουμά χρίσθηκαν οι Τάσιος , Στεφόπουλος , Μανώλης .
Απογοήτευση σίγουρα υπάρχει για την εξέλιξη του ματς αλλά δεν παύει η ισοπαλία να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα . Μετά από τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια ο Κόζιακας καλείται να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια του μαραθωνίου έχοντας να αποδείξει σε όλους ότι η θέση που κατέχει έως τώρα στη βαθμολογία δύναται να ανατραπεί προς τα ψηλότερα !
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια κάτω και από τις αντίξοες σημερινές καιρικές συνθήκες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: