Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΕΚ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αξιότιμοι κύριοι της ιστορικής ΑΕΚ ,

Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ Γοργογυρίου Τρικάλων Κόζιακας έχουμε τη τιμή να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς τη Διοίκηση της ΑΕΚ και προσωπικά στην Κα Παπακώστα για την ανταπόκριση στο αίτημα μας και τη βοήθεια σας προς το σωματείο μας με τη χορήγηση πολύτιμου αθλητικού υλικού !
Σας γνωστοποιούμε ότι η προσφορά σας έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά απ΄όλη την οικογένεια της ομάδας μας που με καμάρι και περηφάνια θα αξιοποιήσουμε αυτό το σπουδαίο αθλητικό υλικό για εμάς ! Επίσης ευελπιστούμε να γίνουμε άξιοι πρεσβευτές της ΑΕΚ και της ενωσίτικης ιδέας στη περιοχή μας !
Τέτοιες κινήσεις προσφοράς στη σημερινή εποχή όπως η δική σας προς ένα ερασιτεχνικό σωματείο αποτελούν μέγιστο παράδειγμα προς μίμηση , προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθε» και του πολιτισμού όπως επίσης και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανωτερότητας από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας μας !
Δικιά μας θέληση και επιθυμία είναι να διατηρήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας και να σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη ποδοσφαιρικών ταλέντων της ομάδας μας και γενικότερα της περιοχής μας που θα μπορούσαν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ !
Ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη απέναντι στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει για την εξυγίανση και ανάταση της ΑΕΚ και η προσπάθεια σας να στεφθεί με επιτυχία , στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας !
Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά !

Με εκτίμηση και σεβασμό ,

Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΖΙΑΚΑΣ

Αργυρίου Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: