Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

EN ANAMONH TOY NEOY ΔΣ ΣΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


Σε αίσιο τέλος - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - φαίνεται ότι οδεύουν οι διοικητικές ζυμώσεις και το αδιέξοδο που είχε προκύψει τις προηγούμενες ημέρες στον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα ! Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρώτη φάση έχει συκροτηθεί ένα άτυπο διοικητικό σχήμα στελεχών που έχουν την διάθεση να ηγηθούν της νέας προσπάθειας στο συγκρότημα του Γοργογυρίου !
Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά αυτή η κίνηση όπου θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις καθώς και τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.
Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς η νέα διοίκηση που θα προκύψει έχει μια σειρά από προβλήματα και εκκρεμότητες να επιλύσει όπως :
οριοθέτηση στόχων για το νέο πρωτάθλημα , εύρεση προπονητή , επιλογή του ρόστερ , καθώς και ενέργειες για τη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων μιας και ο αγωνιστικός χώρος του ARENA Γοργογυρίου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της έλλειψης νερού για τη συντήρηση του χλοοτάπητα !
Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων και ευχή όλων μας που αγαπάμε αυτή την ομάδα είναι οι προσπάθειες του νέου ΔΣ να στεφθούν με επιτυχία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: