Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


Eπιτέλους δόθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει η αγαπημένη μας ομάδα !
Παρακάτω παρατίθεται η επίσημη ανακοίνωση του νέου ΔΣ !
Εμείς απ΄την πλευρά μας σαν φίλαθλοι του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους που έχει θέσει !
Επίσης καλοσωρίζουμε ξανά κοντά μας τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας Δημήτρη Ρούσσα ευχόμενοι και σ΄αυτόν καλή επιτυχία !

Ο Α.Ο. Γοργογυρίου – Κόζιακας, ανακοινώνει τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. που απαρτίζεται από τους κάτωθι:
Πρόεδρος: Λάμπρος Κ. Ντακούλας
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μ. Ζωγράφος
Γ. Γραμματέας: Αθανάσιος Λιατίφης
Ειδ. Γραμματέας: Αριστείδης Α. Γακόπουλος
Ταμίας: Λεωνίδας Δ. Ντακούλας
Γεν. Αρχηγός : Αλέξανδρος Η. Ζωγράφος
Εφ. Υλικού: Ευάγγελος Στ. Καλαμπάκας
Μέλος: Βασίλειος Γ. Αργυρίου
Μέλος: Ευθύμιος Χρ. Ρέμπελος

Επίσης, ο Α.Ο. Γοργογυρίου είναι στην ευχάριση θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό από τα παλιά και καταξιωμένο προπονητή κ. Δημήτριο Ρούσσα.
Με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που το έμψυχο υλικό της θα απαρτίζεται κυρίως από νέους αθλητές της περιοχής μας και με απώτερο στόχο να προσφέρει στους κατοίκους του χωριού μας μια υγιή ενασχόληση, ο Α.Ο. Γοργογυρίου ζητάει απ’ όλους τους συγχωριανούς να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή. Θέτουμε ως προτεραιότητα την τελειοποίηση του γηπέδου μας ώστε να αποτελέσει έναν ασφαλή και ευχάριστο χώρο για τους αθλητές μας αλλά και για όλους μας. Ήδη, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με ειδικά συνεργεία για την ενδυνάμωση και τον εμπλουτισμό του χλοοτάπητα, την κατασκευή αυτόνομου συστήματος που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη άρδευση του γηπέδου, τον καλλωπισμό του χώρου των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου.
Στις παρεμβάσεις αυτές ενημερώνουμε ότι εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. συνδράμουν οικονομικά αρκετοί κάτοικοι του Γοργογυρίου (ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει ήδη τους 50), με την εγγραφή τους ως μέλη του σωματείου και με την καταβολή της συνδρομής τους, τους οποίους και ευχαριστούμε.
Κάνουμε, τέλος, γνωστό στους επαγγελματίες ότι στο χώρο του γηπέδου υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν πινακίδες, με σκοπό την διαφήμιση των επιχειρήσεών τους.
Για κάθε πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6972840201 (Αλέξανδρος Ζωγράφος), 6976241710 (Λάμπρος Ντακούλας)

Για τον ¨A.O ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ KOZIAKA¨
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λάμπρος Ντακούλας Αθανάσιος Λιατίφης

Δεν υπάρχουν σχόλια: