Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ



Με επικεφαλή και πρόεδρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και της Δόξα Μεγάρχης Αργυρίου Νικ. Κωνσταντίνο συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ομάδας μας που προέκυψε μετά τις τελευταίες διοικητικές ζυμώσεις !
Σ΄αυτό συμμετέχουν παλιοί και νέοι παράγοντες της ομάδας , πετυχημένοι ο καθένας στον τομέα του , με θέληση , αισιοδοξία για δουλειά και όραμα για τον ΑΟ Γοργογυρίου !
Στόχοι του νέου ΔΣ είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικεί την επιτυχία σε κάθε αγώνα , να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν όπως επίσης και να καλλιεργήσει το αθλητικό ιδεώδες και το "ευ αγωνίζεσθαι" !
Η νέα διοίκηση καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιλύσει προβλήματα και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας όπως η αναζήτηση και η εύρεση τεχνικής ηγεσίας , η αξιολόγηση και ενίσχυση του ρόστερ , η συντήρηση και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο του χωριού κ.α.
Απ΄τη πλευρά μας έχουμε την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο ΔΣ για την προσφορά του και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο νέο ΔΣ , θα είμαστε πάντα κοντά του και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στο κοινό όραμα του μεγαλείου του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα !
Αναλυτικά το νέο ΔΣ αποτελείται από τους :
Πρόεδρος : Αργυρίου Νικ. Κων/νος
Αντιπρόεδρος : Ντακούλας Θ. Μιχαήλ
Γεν. γραμματέας : Γακόπουλος Βασίλειος
Ειδ. γραμματέας : Γιοβανίτης Βασίλειος
Ταμίας : Αργυρίου Ελευθέριος
Γεν. αρχηγός : Γκοβίνας Δημ. Γεώργιος
Μέλος : Βερβέρας Αχιλλέας
Μέλος : Κουφονίκος Νικ. Δημήτριος
Μέλος : Γκοβίνας Κων. Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: