Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο ΣΟΥΛΕΊ΄ΜΑΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Είναι οριστικό , η επένδυση που θα γράψει ιστορία στην ιστορία του χωριού μας , της ομάδας μας του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα , των Τρικάλων και γενικότερα στο επαρχιακό ποδόσφαιρο είναι προ των πυλών !
Ο Τούρκος ηθοποιός που ερμηνεύει τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή κατά κόσμο Χαλίτ Εργκέντς αποφάσισε να επενδύσει στη χώρα μας και στην περιοχή μας αρχικά αναλαμβάνοντας τον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα και στη συνέχεια κατασκευάζοντας στη περιοχή μας ένα τεράστιο αθλητικό και τουριστικό κέντρο - θα χρησιμοποιείται για προετοιμασία αθλητικών συλλόγων - που θα περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου , εγκαταστάσεις αεροπτερισμού ( Κόρη Τρικάλων ) ,ξενοδοχείο , σαλέ , χώρους αναψυχής κ.α.
Στην Ελλάδα οι τηλεθεατές τον λάτρεψαν, αφού η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όμως και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής λατρεύει την Ελλάδα και δεν μένει μόνο στα λόγια .
Ο Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκέντς έχει γοητευτεί από τη χώρα μας και την περιοχή μας καθώς την έχει επισκεφτεί πολλές φορές είτε μόνος, είτε μαζί με τη σύζυγό του.
Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έγινε όταν πριν από λίγο καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα βρέθηκε στα μέρη μας . Λάτρης μεταξύ άλλων του ποδοσφαίρου ο Χαλίτ Εργκέντς αποφάσισε να αναλάβει την ομάδα μας και να τη φτάσει πολύ ψηλά ! Σημαντικό ρόλο στην απόφαση και επιλογή του έπαιξαν οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις , η ιστορία της ομάδας μας καθώς και η δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μετά τη μεγάλη αυτή επένδυση .
Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων κινήσεων του δημοφιλούς ηθοποιού που σίγουρα θα αλλάξουν τον χάρτη του Τρικαλινού ποδοσφαίρου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: