Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ 2014-15 ΣΕ ΜΑΤΣ ΓΙΟΡΤΗ !


Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα στο χωριό μας .
Αντίπαλοι από τη μία η μικτή παλαιμάχων του Γοργογυρίου και από την άλλη η τωρινή ομάδα του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα , με τις ¨απειλές¨ και υποσχέσεις νίκης να δίνουν και να παίρνουν εκατέρωθεν !
Ο αγώνας αποτελεί μία ευχάριστη νότα μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών , θα ανασύρει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας και σίγουρα θα αποζημιώσει τον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο γήπεδο .
Καλούνται οι φίλοι του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα να τιμήσουν με την παρουσία τους , από τη μία τους αθλητές που συνέβαλαν στην μεγάλη ιστορία της ομάδας μας αγωνιζόμενοι για τη φανέλα και τα ιδεώδη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και από την άλλη τη φετινή ομάδα για την προσπάθεια - παρά την απώλεια της πολυπόθητης ανόδου - που έκανε έντιμα και αποκλειστικά εντός αγωνιστικού χώρου !
Η ιστορία του ποδοσφαίρου στο Γοργογύρι είναι τεράστια , αξιοζήλευτη , μοναδική στη περιοχή μας κι απ΄ τις λίγες στα Τρίκαλα ! Το μέλλον είναι μπροστά , είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε πάντα ψηλά , μας εμπνέουν γι΄ αυτό οι άσσοι του παρελθόντος και τα σπουδαία επιτεύγματα που κατάφεραν στα 41 ολόκληρα επίσημα χρόνια της ομάδας μας !
Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους όσους αγαπούν τον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: