Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !


Με επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας με τη συνδρομή της ποδοσφαιρικής ομάδας υπαλλήλων ΟΤΑ του Δήμου Λαρισαίων και την ομάδα του ΑΟ Ασκληπιού Πιαλείας !
Μέσα σε κλίμα αγάπης , προσφοράς και ελπίδας και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι συμμετέχοντες αυτοδιοικητικοί παράγοντες , αθλητικοί παράγοντες των ομάδων , οι αθλητές και οι φίλαθλοι παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού και αλληλεγγύης βοηθώντας έτσι συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας !
Για την ιστορία αν και μικρή σημασία έχει , αξίζει να αναφέρουμε ότι νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα των υπαλλήλων ΟΤΑ Δήμου Λαρισαίων έχοντας σαν ηγέτες τους βετεράνους αθλητές και στα Εθνικά πρωταθλήματα Γκόλαντα και Βλαχάκη και αρχηγό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αποστόλη Λιατίφη !
Τα αποτέλεσματα είχαν ως εξής :
ΟΤΑ Δήμου Λαρισαίων - Ασκληπιός Πιαλείας : 1 - 0 ,
ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας - Ασκληπιός Πιαλείας : 2 - 0 ,
ΟΤΑ Δήμου Λαρισαίων - ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας : 2 - 1 .
Ευελπιστούμε και στο μέλλον να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις αγάπης , ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά !
Γιατί η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί !


Δεν υπάρχουν σχόλια: