Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΙΑΛΕΙΑΣ : 3 - 2


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας μετά από 4 αγωνιστικές καθώς υπέταξε σήμερα την πολύ καλή ομάδα του Ασκληπιού Πιαλείας με σκορ 3 - 2 με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού πλέον τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά .
Σε ένα χορταστικό ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στα μέσα του του πρώτου μισού με τον Βαίου για να απαντήσει ο Κόζιακας πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Τσιγάρα .
Δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας και κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας δύο γκολ , ένα με τον Ζαχαράκη και ένα με τον Τσιγάρα και πάλι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 3 - 1 .
Το μόνο που κατάφεραν οι του Ασκληπιού στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν να μειώσουν στο τελικό 3 - 2 με τέρμα που πέτυχε ο Κούτσικος .
Σπουδαία επιτυχία η σημερινή για τον Κόζιακα απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας ομάδα της Πιαλείας που αποτελεί ισχυρό αντίπαλο για κάθε ομάδα .
Επίσης αυτή η νίκη αποτελεί δικαίωση για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους , καθώς και σε όσους πίστεψαν στην αρχή της σαιζόν στην ομάδα μας αλλά ατυχίες και συγκυρίες δεν τις επέτρεψαν να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους που είχε θέσει αρχικά !
Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο σωματείων για τη προσπάθεια και το θέαμα που προσέφεραν στους οπαδούς τους !
Καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του Ασκληπιού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: