Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ : 3 - 1

Σε ένα όμορφο από άποψης θεάματος και γεμάτο ένταση μπαράζ παραμονής ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας παρά τις σημαντικές απουσίες του επιβλήθηκε του ΠΑΟ Καλαμακίου με 3-1 και παρέμεινε στην Α1' Ερασιτεχνική κατηγορία.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, καθώς η κερκίδα κατακλύστηκε από φίλους των δύο ομάδων και του ποδοσφαίρου γενικότερα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο "φονιάς" Στηβ Δημουλάς, που σημείωσε χατ τρικ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς το σωματείο του Γοργογυρίου στη σωτηρία. Ο παίκτης του Κόζιακα άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος στο 24΄, αλλά άμεση ήταν η απάντηση του Καλαμακίου , που ισοφάρισε με τον Παύλο Σκέντζα, 30'' μετά το τέρμα του Γοργογυρίου.
Στην επανάληψη, ο Δημουλάς με άλλα δύο προσωπικά τέρματα στο 67΄και στο 72΄ "καθάρισε" τη νίκη για τον Κόζιακα.Το μπαράζ στιγματίστηκε από ένταση και νεύρα από πλευράς ΠΑΟ Καλαμακίου, με τους φίλους της ομάδας αμέσως μετά το τρίτο τέρμα του Κόζιακα, να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Γρατσάνη, θεωρώντας ότι το τρίτο γκολ ήταν οφ σάιντ, ενώ στη συνέχεια κάποιοι από τον πάγκο επιτέθηκαν φραστικά κατά τους Προέδρου της ΕΠΣΤ, Θανάση Μπουτζιώλη, αλλά και των άλλων μελών της 'Ενωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το γεγονός αυτό, ανάγκασε τη διαιτητική τριπλέτα να αποχωρήσει προσωρινά για τα αποδυτήρια και να έχουμε διακοπή 15 περίπου λεπτών, αλλά τελικά επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν το ματς.
Το τελικό σφύριγμα του κ. Γρατσάνη, βρήκε άπαντες στο σωματείο του Κόζιακα να πανηγυρίζουν την παραμονή στην κατηγορία, έπειτα από μία πολύ δύσκολη χρονιά γι' αυτούς που πέρασε από σαράντα κύματα.
Τέλος καλά όλα καλά λοιπόν η ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή έσωσε την παρτίδα και πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η σωτηρία - αν και στον πρώτο γύρο είχε δημιουργήσει άλλες προσδοκίες - θα ακολουθήσει ο απολογισμός της δύσκολης αυτής χρονιάς καθώς και ο σχεδιασμός της νέας με τις όποιες ανακατατάξεις που πιθανόν να υπάρξουν σε όλα τα επίπεδα της ομάδας !
Η ομάδα μας σήμερα παρατάχθηκε με τους : Αργυρίου Παν., Κουφονίκο Δημ., Ντακούλα Κων. , Μπέγα Ευτ., Αργυρίου Λεων., Θεμελή Δημ., Κωσταρέλο Σωτ., Γκοβίνα Δημ., Τσίρκα Αχιλ., Μπλάτσα Γεωρ., Δημουλά Στηβ.
Αγωνίστηκαν και οι : Μπλάτσας Σωτ., Τζερεμές Κων., Αργυρίου Βαλ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας καθώς και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που και σήμερα ήταν ο δωδέκατος της παίκτης !
Τ Α    Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Α     Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: