Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

AΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ BLOG
 Ξεκινώντας θα ήθελα να τονίσω σε όλους ότι τούτη εδώ η σελίδα δημιουργήθηκε λόγω της μεγάλης αγάπης μου για την ομάδα του χωριού μας του ιστορικού ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα με σκοπό να αναδείξει την τεράστι
α ιστορία του και να ενημερώνει τους απανταχού φίλους του σωματείου για την αγωνιστική του πορεία και όχι μόνο !
Σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά το ΔΣ της ομάδας και δεν εκφράζει τις επίσημες θέσεις του . Οι οποίες απόψεις εκφράζονται εδώ αφορούν μόνο τον συντάκτη και τίθεται στην κρίση των αναγνωστών !
Τώρα που θα κοπάσουν σιγά σιγά οι ιαχές της παραμονής και ενόψη της επόμενης μέρας δεν ξέρω αν με αυτά που θα γράψω πικράνω ή απογοητεύσω κάποιους αλλά νιώθω ότι κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Ίσως και να κάνω λάθος αλλά είπαμε το σύνολο των φίλων της ομάδας θα μας κρίνει !
Η δύσκολη αγωνιστική περίοδος τελείωσε , η ομάδα έστω και στο φινάλε κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που βρήκε στο δρόμο της.
Σίγουρα το να πανηγυρίζει ο Κόζιακας μια παραμονή στην Α1΄ΕΠΣΤ δεν αρμόζει στην πολύχρονη και γεμάτη επιτυχίες ιστορία του αλλά δεν παύει αυτή η σωτηρία να αποτελεί μια παρακαταθήκη για την βιωσιμότητα του συλλόγου ! Σε διαφορετική περίπτωση η καταστροφή ήταν σχεδόν βέβαια.
Ο αρχικός στόχος του σωματείου ήταν η σωτηρία και να δοθεί η ευκαιρία στα δικά μας παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα φιγουράροντας έως και στο τέλος του πρώτου γύρου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Κάπου εκεί για λόγους και αιτίες που πρέπει να τεθούν ως θέμα στον ερχόμενο ετήσιο απολογισμό ο προγραμματισμός και οι στόχοι που είχαν τεθεί χάθηκαν με αποτέλεσμα η ομάδα να χωριστεί στα δύο , ο πρώτος προπονητής Κος Χρήστος Κογιάννης να οδηγηθεί σε παραίτηση και η ομάδα να πάρει κατιούσα πορεία καταλήγοντας να αγωνίζεται για την παραμονή της μέχρι το τέλος και μπαίνοντας στην ψυχοφθόρα διαδικασία του μπαράζ !
Αυτοί που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα λίγοι με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Τσίρκα αναλαμβάνοντας χρέη προπονητή και κυριολεκτικά "ματώνοντας" κατάφερε να φέρει την αποστολή που του ανατέθηκε με επιτυχία εις πέρας !
Προσπάθειες ανθρώπων και μεταξύ εμού για την ανάδειξη της ιστορίας της ομάδας καθώς και προσφορά επαγγελματικής ομάδας χλευάστηκαν και θεωρήθηκε ως μη γινόμενη λόγω των οπαδικών προτιμήσεων κάποιων ! Κρίμα , δεν πειράζει όμως είπαμε όλοι κρινόμαστε !
Έχουμε υποχρέωση όμως όλα τα κακώς κείμενα να τα αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε το μέλλον ενωμένοι !
Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της σωτηρίας , αυτούς τους δύσκολους εννιά μήνες του μαραθωνίου , σε όλους εκείνους που πικράθηκαν μεταξύ τους και σε αυτούς που έμειναν μέχρι τέλους !
Οι πρωταγωνιστές πολλοί - στην επιτυχία άλλωστε είναι όλοι παρόντες - ξεκινώντας από τα όποια μέλη του ΔΣ όπου εκτός της βασικής οικονομικής χρηματοδότησης που συνεισφέραν , ενίοτε εκτελούσαν και τα καθήκοντα του φροντιστή , του συντηρητή γηπέδου , του μεταφορέα , του νερουλά κ.λ.π. Αλλά είπαμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπούμε κι αυτό απαιτεί θυσίες απ΄όλους μας !
Οι προπονητές αρχικά με τον φίλο και μέλος της οικογένειας του Κόζιακα Χρήστο Κογιάννη που σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο στη συγκομιδή των βαθμών στον Α΄γύρο , και τον Δημήτρη Τσίρκα όπως προανέφερα. Σίγουρα τους οφείλουμε πολλά !
Οι ποδοσφαιριστές που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που έστω και στο φινάλε δικαίωσαν τους εαυτούς τους συμπεριλαμβανομένων και αυτών που οι συνθήκες της κρισιμότητας των αγώνων δεν τους επέτρεψε μεγαλύτερη συμμετοχή , σίγουρα το μέλλον τους ανήκει !
Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που στάθηκε κοντά της σε όλη τη
διάρκεια της χρονιάς που ήταν συγκλονιστικός και στο μπαράζ !
Η επόμενη μέρα δύσκολη - ελπίζω να διαψευστώ - αλλά εάν δεν απαλλαγούμε από πρακτικές που μόνο κακό κάνουν το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο . Στο μπαράζ φάνηκε για ακόμη μια φορά η τεράστια δυναμική της ομάδας μας που σίγουρα αξίζει να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του Νομού μας !
Αυτό που απαιτείται τις κρίσιμες τούτες ώρες είναι αυτοσυγκράτηση , ώριμη σκέψη , σωστό σχεδιασμό και πάνω απ΄όλα ενότητα για την ανάταση του ιστορικού ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ !
Αργυρίου Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: