Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ


Μεγάλο ματς αύριο Σάββατο για την ομάδα μας , που αντιμετωπίζει εντός έδρας την διεκδικήτρια της ανόδου ομάδα του Πορταικού !
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το συγκρότημα του Γοργογυρίου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα δίνοντας ταυτόχρονα και ένα γερό μάθημα στους αντιαθλητικούς και εριστικούς ποδοσφαιριστές του Πορταικού για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου !
Ελπίζουμε επίσης για λόγους ευθιξίας και δικής του ασφάλειας να μην παρουσιάσουν οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο τον "πρωτεργάτη" των επεισοδιών - τον "ποδοσφαιριστή" που έγινε επίσης σάκος του μποξ στη Μουριά - στο ματς της Πύλης γιατί σίγουρα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα απολύτως , αν και θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία γι΄αυτόν να διδαχθεί τι εστί Ελληνική ποδοσφαιρική φιλοξενία !
Ευελπιστούμε ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για την πρώτη μεγάλη εφετινή νίκη και καλούμε τους αθλητές μας να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο κατακτώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα διώξει μια και καλή τις όποιες ανησυχίες για την υπόθεση παραμονή της ομάδας στην κατηγορία !
Ήρθε συνάμμα η στιγμή να πανηγυρίσουν οι φίλοι του σωματείου μας μια μεγάλη επιτυχία και να αποζημιωθούν για την τεράστια φετινή στήριξη τους στα παιδιά μας !
Στο ματς του πρώτου γύρου αν και η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 2 - 2 με το Κόζιακα να έχει πολλά παράπονα τόσο απ΄τη φιλοξενία των γηπεδούχων όσο και απ΄την διαιτησία εκείνη την ημέρα !
Καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: