Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ : 2 - 0

 
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα μετά την σημερινή του νίκη επί της σκληροτράχηλης ομάδας της Δόξας Χρυσομηλιάς !
Μια νίκη που σημειώθηκε όχι εύκολα και φαντάζει ως βάλσαμο για την ομάδα μας σ΄αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Ο Κόζιακας παρά τις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και με σύνθεση ανάγκης μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο να κερδίσει το ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με γκολ που σημείωσε ο Κώστας Κωσταρέλος. Οι φιλοξενούμενοι απ΄την πλευρά τους απείλησαν αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Γοργογυρίου να καταφέρνει να σκοράρει και δεύτερη φορά με τον Μπλάτσα Γιώργο και εκεί να τελειώνει το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς .
Οι απουσίες πολλές όπως προαναφέραμε για τον Κόζιακα αλλά είχε και μια επανεμφάνιση ποδοσφαιριστή - μετά από πολύ καιρό λόγω τραυματισμού - του Γκοβίνα Δημ. που με την απόδοση του στο χώρο του κέντρου βοήθησε τα μέγιστα για την σημερινή επιτυχία !
Σίγουρα αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας για τα υπόλοιπα ματς του μαραθωνίου του πρωταθλήματος !
Συγχαρητήρια σε όλους !
Η ομάδα μας παρατάχθηκε σήμερα με τους :
Ντακούλας Δημ. , Κουφονίκος Δημ. , Αργυρίου Λεων. , Μπέγας Ευτ. , Καραγιώργος Νικ. , Θεμελής Δημ. , Κωσταρέλος Κων . , Γκοβίνας Δημ . , Μπλάτσας Γεωρ. , Μπλάτσας Σωτ . , Ζωγράφος Μαν.
Αγωνίστηκαν και οι : Τζερεμές Κων. , Γούναρης Γιαν . , Μπούκας Γιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: