Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΚΟΖΙΑΚΑΣ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    Εκ μέρους της διοίκησης του αθλητικού σωματείου  ΑΟ Γοργογυρίου Τρικάλων Κόζιακας   έχουμε την  τιμή να  εκφράσουμε τις ειλικρινείς  και θερμές ευχαριστίες μας  προς  την  διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και προσωπικά  στην Κα Ζαφειροπούλου   για την υλική  βοήθεια  που  προσέφερε στο σωματείο μας  με  την  χορήγηση αθλητικού υλικού !
    Σας γνωστοποιούμε ότι η προσφορά σας έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας  που  με καμάρι και περηφάνια θα αξιοποιήσουμε αυτό το πολύτιμο αθλητικό υλικό για εμάς ! Επίσης ευελπιστούμε να γίνουμε άξιοι πρεσβευτές  της Παναθηναϊκής  ιδέας στην περιοχή μας !
    Τέτοιες κινήσεις  παροχής βοήθειας προς ένα ερασιτεχνικό σωματείο αποτελούν  μέγιστο παράδειγμα προς μίμηση , προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθε» και του πολιτισμού όπως επίσης και  έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανωτερότητας  από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας μας και όχι μόνο  !
    Δικιά μας  θέληση και επιθυμία είναι να διατηρήσουμε  έναν δίαυλο επικοινωνίας  και να σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη ποδοσφαιρικών ταλέντων της ομάδας μας και γενικότερα της περιοχής μας που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού !
     Ευχόμαστε   να έχετε  υγεία και δύναμη απέναντι στο δύσκολο έργο  που έχετε επωμιστεί για την εξυγίανση  και ανάταση  της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η προσπάθεια σας να στεφθεί με επιτυχία ,  στην δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία της οικονομικής κρίσης  που διέπει όλη την χώρα μας.
    Η παρούσα  ευχαριστήρια επιστολή θα δημοσιευθεί  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Νομού Τρικάλων.
    Σας ευχαριστούμε και πάλι  θερμά !
Με τιμή
Εκ μέρους του  ΔΣ του ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΚΟΖΙΑΚΑΣ"
Αργυρίου Γιάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια: