Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΑΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ - ΑΟ ΓΟΡΓΟΓΥΡΙΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑΣ : 1 - 1

Όρθιος στάθηκε σήμερα ο ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Κεφαλοβρύσου που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή , αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1 - 1 , ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε να πετύχει και την νίκη ! Το ματς παρά την κρισιμότητα του ιδίως για τους γηπεδούχους ήταν ήσυχο και καλό ποιοτικά με πολλές φάσεις εκατέρωθεν των δυο εστιών. Ο Κόζιακας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Σωτήρη Κωσταρέλου ενώ η τοπική ομάδα ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ! Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Νίκος Καραγιώργος απ΄το συγκρότημα του Γοργογυρίου μετά τη λήξη του αγώνα για διαμαρτυρία όταν ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε υπέρμετρη αυστηρότητα !
Έτσι η ομάδα του Κόζιακα παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήτητη με τον Δημήτρη Τσίρκα στην άκρη του πάγκου. Μεγάλο πλήγμα βέβαια είναι η απουσία λόγω τραυματισμού του βαρύ πυροβολικού και δεινού σκόρερ Στηβ Δημουλά ο οποίος στερεί απ΄την ομάδα του το εύκολο γκολ ! Όλοι ευελπίστουμε για γρήγορη επιστροφή του αρχής γενομένης απ΄το επόμενο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι με εκ των διεκδικητριών της ανόδου ομάδα της Ένωσης Δροσερού Μουριάς. Ένα ματς που πρέπει να κερδίσει ο ΑΟ Γοργογυρίου , πρωτίστως για να αποδείξει ότι τον αδικεί η βαθμολογική του θέση , ξεφεύγοντας για τα καλά απ΄την επικίνδυνη ζώνη σ΄αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και κατά δεύτερο λόγο να κάνει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο της !

Ο ΑΟ Γοργογυρίου παρατάχθηκε σήμερα με τους : Αργυρίου Παν . , Τσίρκα Αχ. , Αργυρίου Λεων. ,Καραγιώργο Νικ. , Μπέγα Ευτ. , Θεμελή Δημ. , Ζωγράφο Μαν. ,Κωσταρέλο Σωτ. ,Τζερεμέ Κων. , Μπλάτσα Σωτ. ,Μπλάτσα Γεωρ. Έπαιξαν και οι : Καπνίσης Αντ. , Μαράβας Αθ . , Κωσταρέλος Κων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: